Izvor: HotSport.rs, 24.Feb.2015, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NERVOZNI NADAL SUDIJI: ‘Više mi nećeš suditi, ne mogu više da te trpim’! (VIDEO)

Rafael Nadal istakao je ozbiljne pretnje jednom od najboljih teniskih sudija Karlosu Bernardesu da će zatražiti da mu on više nikada je sudi meč na ATP Turu.

Četvrtom igraču sveta mnogo toga nije polazilo za rukom u polufinalu turnira u Rio de Žaneiru. Poražen je od Fabija Fonjinija sa 2:1 u setovima, a sredinom drugog seta desio se incident >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << koji bi mogao da izazove dosta kontraverzi u svetu tenisa. Glavni sudija Karlos Bernardes opomenuo je Rafaela Nadala da ponovo previše odugovlači sa pripremom i izvođenjem servisa, što je potpuno razbesnelo najboljeg španskog tenisera.
– Postaraću se da više na sudiš moje mečeve. Nemam ništa lično protiv tebe, ali ovo je previše. Od svih sudija na ATP turu ti me najviše pritiskaš. To nije u redu, ne mogu više to da trpim – zapretio je Nadal.

hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.