NADAL ZABRINUO FANOVE: Neizvesno učešće na turniru u Indijan Velsu

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 13:55

NADAL ZABRINUO FANOVE: Neizvesno učešće na turniru u Indijan Velsu

Izgubio na egzibiciji od Alkaraza.

Španski teniser Rafael Nadal poražen je od Karlosa Alkaraza u Las Vegasu na "Netfliks Slem" egzibicionom turniru, ali samo dva dana pred početak Mastersa u Indijan Velsu, iako je najvljano da će igrati u četvrtak u popodnevnoj sesiji, pod upitnikom je njegovo učešće na turniru.

- Još nisam odlučio da li ću igrati Indijan Vels. Razmatram učešće, pa ćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << videti. Moj prioritet je igranje u Monte Karlu - otkrio je Nadal.

Španac je trenutno 652. teniser na svetu, a već duže vreme pokušava da se oporavi od povrede i uhvati takmičarski ritam.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.