NADAL POSLAO POZIVNICU NOVAKU ZA FINALE RIMA! Rafa lako izašao na kraj sa Opelkom, sada će mirno gleda Đokovića i Sonega!

Izvor: Kurir, 15.Maj.2021, 17:36

NADAL POSLAO POZIVNICU NOVAKU ZA FINALE RIMA! Rafa lako izašao na kraj sa Opelkom, sada će mirno gleda Đokovića i Sonega!

Špnaski teniser Rafael Nadal plasirao se u finale turnira u Rimu pošto je danas u dva seta savladao Amerikanca Opelku 6:4, 6:4. 
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Nadal o Đokoviću: Dešavanja u Rimu ne utiču na finale

Izvor: B92, 15.Maj.2021

Rafael Nadal se plasirao u finale Masters turnira u Rimu pobedom nad Rejlijem Opelkom u dva seta – 6:4, 6:4...To će mu biti 12. finale u prestonici Italije i čeka protivnika iz duela Novak Đoković – Lorenco Sonego...Finale je na programu u nedelju od 17 časova..."Kada igrate protiv ovakvog protivnika...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.