NADAL NOKAUTIRAO MONAKA ZA VOĐSTVO ŠPANIJE

Izvor: Kurir, 02.Dec.2011, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NADAL NOKAUTIRAO MONAKA ZA VOĐSTVO ŠPANIJE

SEVILJA - Reprezentacija Španije povela je sa 1:0 u finalu Dejvis kupa protiv Argentine pošto je Rafael Nadal lako savladao Huana Monaka sa 3:0 (6:1, 6:1, 6:2) u setovima.

SEVILJA  - Reprezentacija Španije povela je sa 1:0 u finalu Dejvis kupa protiv Argentine pošto je Rafael Nadal lako savladao Huana Monaka sa 3:0 (6:1, 6:1, 6:2) u setovima.

Na teniskom terenu s podlogom od sljake >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Olimpijskog stadiona u Sevilji, Monako je uspeo da osvoji prvi gem u meču, ali je Nadal sledećih šest rešio u svoju korist. U dugoj razmeni poena Nadal je dominirao na svojoj omiljenoj podlozi i sedam puta je oduzeo servis Monaku.

Španac je ukupno pogodio čak 26 vinera da bi za dva sata i 27 minuta došao do ubedljive pobede. Podršku Nadalu pružio je i španski kralj Huan Karlos, koji se nalazio među 27.000 navijača.

U drugom meču dana sastaju se David Ferer i Argentinac Huan Martin del Potro.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nadal uništio Monaka

Izvor: RTS, 02.Dec.2011

Nadal doneo prednost Španiji. Reprezentacija Španije povela je sa 1:0 u finalu Dejvis kupa protiv Argentine pošto je Rafael Nadal lako savladao Huana Monaka sa 3:0 (6:1, 6:1, 6:2) u setovima. ..Španac nije dozvolio Monaku da digne glavu. Jedinstven čas tenisa. Učenik nemoćan napustio "učionicu"....

Nastavak na RTS...

Ferer u pet setova bolji od Del Potra

Izvor: NaDlanu.com, 03.Dec.2011, 12:25

Španski teniser David Ferer pobedio je u Sevilji argentinca Huana Martina del Potra sa 3:2 u setovima i doveo svoju reprezentaciju u vođstvo od 2:0 u finalu Dejvis kupa... Ferer, peti teniser sveta, bio je bolji u prvom setu i uspeo je da ga osvoji sa 6:2 da bi Argentinac uzvratio u taj brejku drugog...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.