NADAL I FEDERER GLEDAJU I NE VERUJU: Đoković je PRVI U ISTORIJI koji je ovo uspeo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2022, 19:34

NADAL I FEDERER GLEDAJU I NE VERUJU: Đoković je PRVI U ISTORIJI koji je ovo uspeo!

Ispisana nova stranica.

Branilac titule na najprestižnijem grend slemu - Vimbldonu, Novak Đoković, plasirao se u finale nakon što je sa 3:1 u setovima savladao domaćeg tenisera Kamerona Norija. Ovom pobedom i plasmanom Novak je još jednom ispisao novu stranicu istorije "belog sporta".

Naime, Novak se plasirao u svoje 32. grend slem finale i tako prestigao svoje najveće rivale, Rodžera Federera >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Rafaela Nadala koji imaju po 31.

Takođe, Đoković u nedelju ima priliku da osvoji svoj 21. trofej sa najvećih turnira, sedmi na Vimbldonu, dok Federer ima 20, a Rafa 22.

Protivnik će mu u nedelju od 15. časova biti Australijanac Nik Kirjos, koji je do svog prvog finala grend slema stigao tako što se Nadal povukao sa turnira zbog povrede stomačnog mišića.

BONUS VIDEO: Pogledajte kakve šanse Beograđani daju Novaku Đokoviću za osvajanje Vimbldona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.