NADAL DONEO ŠPANCIMA TITULU U DEJVIS KUPU

Izvor: Kurir, 04.Dec.2011, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NADAL DONEO ŠPANCIMA TITULU U DEJVIS KUPU

Muška teniska reprezentacija Španije osvojila pošto je u finalu Dejvis kupa u Sevilji pobedila selekciju Argentine sa 3:1

SEVILJA - Muška teniska reprezentacija Španije osvojila je po peti put "salataru", pošto je danas u finalu Dejvis kupa u Sevilji pobedila selekciju Argentine sa 3:1.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Odlučujući treći poen Špancima doneo je Rafael Nadal koji je savldao Huana Martina del Potra sa 3:1, po setovima 1:6, 6:4, 6:1, 7:6 (7:0).

Drugi teniser sveta dokazao je da se najbolje snalazi na šljaci i nije se predavao u trenucima kada se činilo da Del Potro može da napravi preokret i izjednači na 2:2. Španija je posle prvog dana vodila sa 2:0 zahvaljujući ubedljivoj pobedi Nadala i trijumfu Ferera u maratonskom meču protiv Del Potra, a Argentinci su juče smanjili pošto su David Nalbandijan i Eduardo Švank savladali španski par Felisijano Lopes/Fernando Verdasko sa 3:0. U poslednjem meču trebalo bi da se sastanu David Ferer i Huan Monako.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Španija osvojila Dejvis kup

Izvor: BanjalukaLive.com, 04.Dec.2011

Teniska reprezentacija Španije osvojila je petu titulu u Dejvis kupu pošto su Nadal i drugovi u velikom finalu u Sevilji savladali selekciju Argentine. Ključni poen za domaćina osvojio je drugi reket svijeta Rafael Nadal koji je u spektakularnom meču savladao 11. igrača na ATP listi Huana Martina...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.