IDE KA TOME DA MI JE OVO POSLEDNJA SEZONA: Nadal još uvek razmišlja o kraju karijere!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 11:52

"IDE KA TOME DA MI JE OVO POSLEDNJA SEZONA": Nadal još uvek razmišlja o kraju karijere!

Rezultati će pokazati...

Rafael Nadal je igrao egzibiciju protiv Karlosa Alkarasa u Las Vegasu i pokazao da je u dobroj formi pred start mastersa u Indijan Velsu. Rezultat je bio u potpunosti u drugom planu iako treba reći da je mlađi Španac pobedio sa 3:6, 6:4, 14:12, a šou je od Nadala potpuno preuzeo njegov sin koji je bio na tribinama.

Rafael Nadal je izgubio od Karlosa Alkarasa na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << egzibiciji u Los Anđelesu sa 3:6, 6:4, 14:12 i istina, gledali smo dobar tenis, na momente je delovalo kao da se igra meč na nekom turniru, pa su gledaoci u ovom meču koji je bio prenošen na Netfliksu, uživali u dobrim potezima.

Ali posle svega što smo videli slobodno možemo da kažemo da je šou potpuno uzeo Nadalov naslednik koji je bio na tribinama.

Rafin sin će u oktobru napuniti dve godine, videli smo već na snimcima ranijim da obožava tenis i da mu je reket omiljena igračka, a na tribinama je u društvu mame Ćiske odgledao nekoliko gemova.

Naravno, Rafa je pucao od ponosa što ga naslednik gleda:

- Sjajno je što je tu. To što vidim njega ovde je velika inspiracija za mene. Nema veze što ništa ne zna - nasmejao se Rafa.

Voditeljka je istakla da je Rafa junior miran, ali Nadal zna da nije uvek tako:

- Za sada je miran. Voli da hoda okolo.

Rafa Nadal saved match point against Alcaraz like this.

Full stretch forehand down the line winner.

Rafa hasn’t played a match in 2 months.

He’s only played 7 matches since 2023.

But being a goat is like riding a bike, you never forget. 🇪🇸🐐

pic.twitter.com/5gQxlWhtRf

— The Tennis Letter (@TheTennisLetter) March 3, 2024

Podsetimo, Rafa će igrati na mastersu u Indijan Velsu i to će biti njegov prvi turnir od Brizbejna na kojem je igrao u januaru.

Nadal je posle tog turnira osetio bol u nozi i zato je odlučio da preskoči Australijan open, prvi grend slem turnir u sezoni. O tome koliko je spreman za prvi masters u sezoni, "kralj šljake" je istakao:

- Ne znam na kom sam nivou, bilo je boljih i gorih trenutaka. Najvažnije da sam ovde - ako je tako, to je već dobra vest. Za mene je najvažnije da provedem nekoliko dana u Indijan Velsu, da treniram sa drugim igračima. Priprema za Indijan Vels nije bila sjajna, a pred Brizbejn je to bilo vrlo dobro. Želim da igram trening setove između egzibicije sa Alkarasom i meča prve runde u Indijan Velsu, u ta tri dana - izjavio je Nadal i potom dodao:

- Za mene je najvažnije da zdrav napustim Indijan Vels. Zatim sledi sezona na šljaci, koja može i ne mora da mi bude poslednja, nisam odlučio sto posto, ali ide ka tome da mi bude poslednja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.