Da se to desilo Nadalu ili Novaku, svi bi pričali VIDEO

Izvor: B92, 06.Apr.2022, 13:35

"Da se to desilo Nadalu ili Novaku, svi bi pričali" VIDEO

Stiven Diez, 292. teniser sveta, doživeo je u kvalifikacijama turnira u Hjustonu veliku nepravdu.

U meču sa Holanđaninom Gijsom Bruverom, na 6:4, 5:4 i meč lopti za njega, protivnik je odservirao lopticu, a Diez je ostvario viner iz riterna i sudija je proglasio njegovu pobedu.

Bruver se bunio, rekao je da poen treba da se ponovi, jer je smatrao da je bio aut na servisu.

Sudija je došao da proveri trag loptice i predomislio se, rekavši da je to >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bio aut, ali je Diez insistirao da to nije taj trag koji je pokazao.

Pozvao je i supervizora na teren, ali se ništa nije promenilo, što ga je potpuno razbesnelo i na kraju je izgubio meč sa 4:6, 7:5, 6:2.

Posle je kao laki luzer ušao u glavni žreb, gde je izgubio od Džordana Tompsona, ali mu je i dalje u glavi bila naneta nepravda.

Nije mu bilo jasno kako na jednom turniru 250 serije može da se desi takav previd, smatrao je da je sudija bio potpuno nedorastao zadatku.

"Ne radi se o tome što je to bio gem za mene, već što se ne sećam takve scene. Da se to desilo na grend slemu ili da se dogodilo Nadalu ili Đokoviću, Federeru ili Kirjosu, ceo svet bi pričao o tome. Takvo varvarstvo koje se desilo baš na meč lopti za mene", rekao je Diez.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NAJVEĆA NEPRAVDA KOJU JE TENISKI TEREN VIDEO: Sudija gledao POGREŠNO mesto! "Varvarstvo! Đokoviću ili Nadalu da se desilo..." (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2022

Ne može da preboli...Velika nepravda se odigrala na teniskim terenima. Naime, Stiven Diez, 292. teniser sveta, ju je doživeo u kvalifikacijama za turnir u Hjustonu...Sporna situacija desila se u meču sa Holanđaninom Gijsom Bruverom, na 6:4, 5:4 i meč lopti za Dieza. Protivnik je odservirao lopticu,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.