Golman Bajerna  na golu reprezentacije Srbije!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Nov.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golman Bajerna na golu reprezentacije Srbije!

BEOGRAD - SOS kanal saznaje da će selektor "orlova" Radomir Antić pokušati da privoli golmana Bajerna Mihaela Rensinga da obuče dres našeg nacionalnog tima.

Rensing (24 godine, visok 188) ispunjava uslove da "postane Srbin". Nije branio za najbolju selekciju Nemačke, a osnov za Antićevu ideju predstavlja činjenica da mu je majka Srpkinja.

Selektor Srbije je izgubio bitku za napadača Barselone Bojana Krkića, koji se opredelio da brani >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << boje Španije, a zakasnio je sa pozivom Marku Deviću, golgeteru Metalista iz Harkova, koji je prethodno prihvatio da postane "Ukrajinac".

Međutim, Antić radi na tome da među "orlove" dovede tandem iz Bundes lige. Posle Nevena Subotića, defanzivca Borusije iz Dortmunda, njegova želja je i Mihael Rensing.

Inače, Rensing je za mladu reprezentaciju Nemačke branio 18 puta, a u Bajernu je nasledio Olivera Kana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Antić: Ko to zove Rensinga?

Izvor: Mondo, 30.Nov.2008, 12:37

Selektor Srbije Radomir Antić rekao je da nema govora o pozivanju golmana Bajerna Mihaela Rensinga pod našu zastavu i upitao čiji je interes da ga seli na gol 'orlova'.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.