Zvezda sprema osvetu

Izvor: S media, 03.Okt.2010, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda sprema osvetu

Fudbaleri Crvene zvezde spremni su za revanš Metalcu. Prošle sezone je ekipa iz Gornjeg Milanovca pobedila crveno-bele u Kragujevcu, a posle tog duela smenjen je tadašnji trener Zvezde, a sadašnji selektor Vladimir Petrović Pižon.

Ekipa koju trenira Zvonko Živković do sada je osvojila samo dva boda u Jelen Superligi, ali crveno-beli su maksimalno koncentrisani.

- Pred nama je nova utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i novi izazov. Ekipa Metalca je ove sezone skupila dva boda, a primila je na šest utakmica po jedan gol. Reč je o ozbiljnom timu, koji u svojim redovima ima nekoliko mladih igrača iz Partizana. Imaju Misdongarda, koji je igrao u Crvenoj zvezdi, novog trenera. Ne ide im baš najbolje, međutim, sigurno će učiniti sve da nam otežaju posao na "Marakani" - istakao je trener Crvene zvezde Aleksandar Kristić.

Utakmica počinje u 18 časova, a po njenom završetku biće održan koncert za pomoć narodnim kuhinjama na Kosovu i Metohiji. Zbog prikupljanja novca, karta za sever koštaće 500 dinara i neće važiti sezonske ulaznice za ovu tribinu.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Utakmica i koncert na Marakani

Izvor: RTS, 03.Okt.2010

Za Zvezdu nema lakih utakmica, pa tako neće biti ni meč sedmog kola domaćeg prvenstva protiv ekipe Metalca. Posle povrede Danijela Mihajlovića, očekuje se povratak Slavoljuba Đorđevića u redove crveno-belih. Po završetku utakmice na Marakani, u organizaciji "Delija" počinje humanitarni koncert...

Nastavak na RTS...

Zvezda pobedila Metalac i ostala sama na vrhu

Izvor: NaDlanu.com, 03.Okt.2010

BEOGRAD, 3. oktobra 2010. (Beta) - Fudbaleri Crvene zvezde savladali Metalac iz Gornjeg Milanovca sa 2:0 u poslednjoj utakmici sedmog kola Super lige Srbije i ostali sami na vrhu tabele sa tri boda više od drugoplasiranog Partizana.Izabranici Aleksandra Kristića od prvog sudijskog zvižduka su zaigrali...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.