Utakmica i koncert na Marakani

Izvor: RTS, 03.Okt.2010, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Utakmica i koncert na Marakani

Za Zvezdu nema lakih utakmica, pa tako neće biti ni meč sedmog kola domaćeg prvenstva protiv ekipe Metalca. Posle povrede Danijela Mihajlovića, očekuje se povratak Slavoljuba Đorđevića u redove crveno-belih. Po završetku utakmice na Marakani, u organizaciji "Delija" počinje humanitarni koncert za Kosmet.

U sedmom kolu Jelen super-lige Crvena zvezda će na Marakani dočekati "dužnika" iz prošle sezone, ekipu Metalca.

Crveno-beli i na ovoj utakmici jure >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nova tri boda i ostanak u trci za šampionsku titulu, dok će jednim uvom slušati i rezultat iz Novog Sada, gde dva druga konkurenta za titulu, Vojvodina i Partizan igraju derbi ovog kola.

Na meču Zvezda će biti znatno oslabljena u zadnjoj liniji, jer teže povredio Danijel Mihajlović, koji će duže vreme odsustvovati sa terena. Ako se ovome doda i odsustvo Milana Vilotića, koji se još oporavlja od operacije u Italiji, onda se vidi da će trener Kristić biti na velikim mukama da sastavi tim.

Umesto povređenog Aleksića mesto u odbrani će zauzeti tek oporavljeni kapiten Slavoljub Đorđević, koji će činiti štoperski par zajedno sa sjajnim novim pojačanjem crveno-belih, Li Adijem.

Inače fudbaleri crveno-belih će imati dodatni motiv da na ovom meču vrate dug Metalcu od prošle sezone, kada je ovaj klub u Kragujevcu došao do neverovatnog trijumfa nad Zvezdom.

Posle tog meča otpušten je i dotadašnji trener Vladimir Petrović Pižon, dok je ekipa od tog poraza počela da pruža sve lošije partije, koje su na kraju završene gubitkom titule u poslednjih nekoliko kola.

Po završetku meča sa Metalcem u organizaciji "Delija" na Marakani počinje humanitarni koncert za Kosovo i Metohiju.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Počelo prvenstvo rukometašica

Izvor: B92, 03.Okt.2010

Ovog vikenda je odigrano prvo kolo Super lige za rukometašice, a pobede na startu zabeležile su ekipe Knjaza Miloša, Crvene zvezde, Naise, Jagodine i Zaječara...Meč između Vrnjačke Banje i Čačka rešen je službenim rezultatom 10:0 za gošće...Najubedljivije su bile Zaječarke koje su savladale...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.