ZVEZDA POBEDILA METALAC I OSTALA NA VRHU

Izvor: Kurir, 03.Okt.2010, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA POBEDILA METALAC I OSTALA NA VRHU

BEOGRAD - Fudbaleri Crvene zvezde savladali su u nedelju veče Metalac iz Gornjeg Milanovca sa 2:0 u poslednjoj utakmici sedmog kola Super lige Srbije i ostali sami na vrhu tabele sa tri boda više od drugoplasiranog Partizana.

Izabranici Aleksandra Kristića od prvog sudijskog zvižduka su zaigrali ofanzivno i preuzeli kontrolu na terenu. Već u 13. minutu crveno-beli su poveli, posle akcije u kojoj je brazilski >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << internacionalac Kadu proigrao Andriju Kaluđerovića koji savladao golmana Dejana Bogunovića.

U 16. minutu čuvar mreže Metalca je bio uspešniji od Dejana Milovanovića, a u nastavku akcije odbijenu loptu Kaluđerović je poslao pored gola. Golman Bogunović je odlično intervenisao i u 29. minutu, kada je šutirao Mohamed Isah.

Fudbaleri Zvezde diktirali su ritam i u drugom poluvremenu, a u 57. minutu udvostručili su vođstvo. Posle akcije Duška Tošića i Ognjena Koromana, lopta je došla do Marka Vešovića koji je asistirao Kaduu, a Brazilac je savladao Bogunovića.

Crvena zvezda sada ima 19 bodova, tri više od Partizana koji je danas izgubio od Vojvodine sa 2:0.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.