Izvor: RTS, 02.Jul.2020, 19:50

Zvezda potvrdila i dovođenje Voldena

Američki košarkaš i doskorašnji igrač Partizana Kori Volden novi je član srpskog evroligaša Crvene zvezde, potvrdili su crveno-beli.
Klub sa Malog Kelemegdana je na društvenim mrežama objavio ”tizer” video, a potom se na na sajtu kluba pojavilo i zvanično saopštenje povom dovođenja Voldena.

Američki kombo-bek je prethodno raskinuo ugovor sa Zvezdinim najvećim rivalom, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Partizanaom, i kao slobodan igrač dolazi u ekipu Saše Obradovića.
Volden je tokom grupne faze Evrokupa imao prosečan učinak od 6,5 poena uz 3,3 asistencije i 2 izgubljene lopte po meču. U Top 16 fazi, zahvaljujući dobrim igrama u dva meča protiv Virtusa iz Bolonje, Kori je svoj učinak poboljšao na 9,8 poena 2,8 asistencija i 1,8 izgubljenih lopti.
U regionalnoj ABA ligi, imao je učinak od 8,9 poena uz 1,8 asistencija i 1,4 izgubljene lopte.
Pre Voldena Zvezda je dovela centra Lendrija Noka i beka Džordana Lojda.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.