Zvezda predstavila treće pojačanje: Volden i zvanično zamenio crno-beli dres crveno-belim

Izvor: Večernje novosti, 02.Jul.2020, 20:02

Zvezda predstavila treće pojačanje: Volden i zvanično zamenio crno-beli dres crveno-belim

Košarkaški klub Crvena zvezda prestavio je treće pojačanje za narednu sezonu, doskorašnjeg igrača Partizana, Korija Voldena Dosadašnji košarkaš Partizana Amerikanac Kori Volden potpisao je dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, saopštili su večeras crveno-beli.Zvezda je izrazila zadovoljstvo dolaskom Voldena, za koga je navela da je igrajući za Partizan bio jedan od najzapaženijih >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << igrača Evrokupa do prekida sezone."I još jedan dokaz da je naš klub prepoznat kao prava sredina za dalji napredak mnogih igrača, predstavlja činjenica, da je osim plate koja je za klub ekonomski izuzetno isplativa za igrača tog kvaliteta, Kori Volden samostalno platio obeštećenje kako bi potpisao ugovor sa našim klubom", navodi se u saopštenju.Volden (27) je karijeru nakon koledža Stetson i Istern Kentaki gradio u SAD nastupajući za Boston Seltikse i njihove timove u letnjoj i razvojnoj ligi.Pre dolaska u Izrael, jednu sezonu proveo je u Ostendeu, sa kojim je 2017. godine osvojio prvenstvo i kup Belgije. Prethodnu sezonu, do njenog prekida proveo je u ekipi Partizana, sa kojom je osvojio Kup Radivoja Koraća i Superkup ABA lige.Volden je treće pojačanje Zvezde ovog leta, posle dolazaka Amerikanca Džordža Lojda i Kamerunca Lendrija Noka.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Košarka

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Iz Efesa u Zvezdu! (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Jul.2020, 11:58

"Crveno-beli" veoma aktivni na tržištu, u Beograd bi mogao da stigne još jedan bivši NBA igrač...Crvena zvezda polako sklapa kockice za narednu sezonu u koju će biti možda i još jača...Kako prenosi Kurir, Zvezda je na dobrom putu da angažuje doskorašnjeg košarkaša Efesa Džejmsa Andersona...Amerikanac...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.