Sjajni strelac koji je sarađivao sa Obradovićem stigao na Jadran! (foto)

Izvor: Sportske.net, 02.Jul.2020, 15:40

Sjajni strelac koji je sarađivao sa Obradovićem stigao na Jadran! (foto)

Kakvo pojačanje!

Igokea se ne šali.

Nakon pet sjajnih pojačanja (Antabija Voler, Edin Atić, Stefan Fundić, Džeki Karmajkl i Marko Jošilo) u klub iz Aleksandrovca stigao je i odlični strelac Entoni Klemons.

Ovaj 25-godišnji košarkaš u ekipu Igokee stiže iz francuskog Monaka, gde je minule sezone sarađivao sa novim trenerom Crvene zvezde Sašom Obradovićem.

Nakon četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << godine na Univerzitetu Ajova stigao je u Evropu 2016. godine, zaigrao je najpre u Beču.

Nakon jedne sezone preselio se u Kazahstan, gde je branio boje Astane u VTB ligi.

Odlično se pokazao u regionalnom šampionatu, igrao je i na Ol-star utakmici VTB lige, bio jedan od najboljih skorera šampionata, da bi se minulog leta preselio u Francusku, a u proseku je beležio 10,4 poena po meču u LNB Pro A ligi i 10,6 poena po meču u Evrokupu.

Sada ćemo ga gledati u ABA ligi u dresu Igokee, koja sa trenerom Bajićem ima velike ambicije naredne sezone.

Pojačanje dolazi iz Monaka https://t.co/0OF34t24is pic.twitter.com/a6AagaT28g

— Igokea (@BCIgokea) July 2, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Klemons iz Monaka stigao u Igokeu

Izvor: RTS, 02.Jul.2020

Američki plejmejker Entoni Klemons novi je košarkaš Igokee, saopštio je klub. . Doskorašnji igrač Monaka rođen je 15. avgusta1994. godine, visok je 188 centimetara i igra na poziciji plejmejkera...Pored američkog državljanstva poseduje i pasoš Kazahstana..Evropsku...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.