Zdjelar ponovo pred vratima Humske! Od Kosovića zavisi

Izvor: MozzartSport.com, 29.Avg.2017, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zdjelar ponovo pred vratima Humske! Od Kosovića zavisi

Rukovodstvo Partizana pokušava da finišira transfer

Leta 2015.godine već viđeni transfer Saše Zdjelara u Partizan je propao u poslednjoj sekundi! Međutim, rukovodstvo crno-belih krenulo je u novu ofanzivu na supertalentovanog vezistu Olimpijakosa, rešeno da njegovim transferom dodatno ojača kadar Miroslava Đukića za evropska i domaća iskušenja.

 Ode Đurđević - Partizanu 2.500.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i procenti!

Prilikom transfera Đurđevića u Olimpijakos čelnici dva kluba pomenuli su i mogućnost da se član zlatne generacije sa Novog Zelanda preseli na pozajmicu u Beograd. Atinjani nemaju ništa protiv, ali... Daleko od toga da je put ka realizaciji očišćen.

Mitrović predstavljen u Humskoj: Krivo mi je što ranije nisam prihvatio ponudu

U redovima srpskog šampiona na poziciji zadnjeg veznog trenutno je neprikosnoven Brazilac Everton. Posao odrađuju Milan Radin i Jevtović, dok se Nebojša Kosović oporavlja od povrede kolena. Upravo bi dešavanja oko pomenutog Kosovića mogla da ubrzaju ili definitivno stopiraju transfer Saše Zdjelara u Partizan.

Naime, kako saznaje MOZZART Sport u slučaju da Nebojša Kosović u finišu prelaznog roka bude pronašao novi klub, tačnije ako bude bio prodat, Saša Zdjelar će u Beograd doći na jednogodišnju pozajmicu. Uz mogućnost otkupa. Po sličnom principu iz redova grčkog velikana došao je i Marko Janković i opravdao poverenje.

Zanmiljivo je da je Saša Zdjelar ove sezone odigrao 90 minuta za Olimpijakos protiv Larise, ali za meč drugog kola protiv Lamije nije bio u protokolu. U evropskim kvalifikacijama  skupio je 28 minuta (na dva meča protiv Partizana).

Prošle sezone Zdjelar je odigrao 15 utakmica za Majorku, gde je takođe bio na pozajmici iz Olimpijakosa.

Piše: Aleksandar Joksić
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.