Zagorac voli Partizan, ali njegov menadžer traži 20.000-30.000 evra mesečno!

Izvor: MozzartSport.com, 14.Nov.2017, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zagorac voli Partizan, ali njegov menadžer traži 20.000-30.000 evra mesečno!

"Pustite me tih slatkorečivih priča", kaže Miroslav Nikolić

Saga zvana "Rade Zagorac u Partizanu" se nastavlja i praktično svakodnevno dobija nova poglavlja! Mada je posao praktično bio završen, pregovori između dve strane zašli su u ćorsokak iz kojeg izgleda nema povratka nazad!

Talentovani srpski šuter nedavno je poslao jasnu poruku da želi u Partizan i da obostrana želja za saradnjom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << postoji, ali da su razgovori u "sivoj zoni". Mada niko u trenutku nije mogao da shvati o čemu je zapravo reč, strateg Partizana Miroslav Nikolić otkrio je kakva je problematika u ovom poslu i zašto posao nije već završen.

Podeljene strasti u Pioniru: Počelo sa „Muto odlazi“, završilo se zvižducima

Navodno, u pitanju je finansijski momenat...

"Izjavio je Zagorac da neće pare i da hoće u Partizan. Voleo bih da ga dovedemo. Zagorac kaže da voli Partizan, ali njegov menadžer traži 20.000-30.000 evra mesečno. Pustite me tih slatkorečivih priča", oštar je Nikolić, a onda nastavlja:

"Dobar je igrač, dobar momak, sve je to u redu. Neka dođe, neka ga dovedu. Ali, imamo neki budžet iz kojeg ne možemo da izađemo. Ne možemo iz ove kože. Uzeo sam da nosim ovo breme u teško vreme za Partizana".

Videćemo može li ova priča da dobije srećan kraj, s obzirom da su na pragu istog Partizan i Zagorac pre svega dve sedmice.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Zagorac konačno u Partizanu, ali nije samo on došao!

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2017, 17:20

Saga o dolasku "Zagora" u Partizan danas je okončana, ali crno-beli su doveli još jedno neočekivano pojačanje...Saga je završena, Rade Zagorac je konačno u Partizanu (ugovor na 2+1 godinu), ali to nije jedino pojačanje crno-belih koje će danas biti otkriveno na vanrednoj konferenciji za novinare...Zagorac...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.