Zagorac konačno u Partizanu, ali nije samo on došao!

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2017, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zagorac konačno u Partizanu, ali nije samo on došao!

Saga o dolasku "Zagora" u Partizan danas je okončana, ali crno-beli su doveli još jedno neočekivano pojačanje.

Saga je završena, Rade Zagorac je konačno u Partizanu (ugovor na 2+1 godinu), ali to nije jedino pojačanje crno-belih koje će danas biti otkriveno na vanrednoj konferenciji za novinare.

Zagorac je letos otišao u NBA, ali ga >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se Memfis odrekao pred početak sezone i od tada je bez kluba. Dugo se pričalo i pregovaralo oko njegovog prelaska u Partizan, ali ti pregovori nisu baš bili glatki.

Zagorac je u ponedeljak javno rekao da mu je želja da zaigra za crno-bele i ona će mu se sada ispuniti.

Ali, predsednik Partizana Ostoja Mijailović priredio je još jedno iznenađenje - pošto će novinarima biti predstavljen i kadetski reprezentativac Đorđe Pažin. Ovaj talentovani bek na letošnjem Evropskom prvenstvu za njegov uzrast izabran u idealnu petorku šampionata.

Na takmičenju je imao prosečni učinak od 17,9 poena, 5,4 skoka i 1,6 asistencija po meču.

Posle dešavanja u dvorani "Aleksandar Nikolić" u utorak uveče i oglašavanja Samarda Samjuelsa dan posle na društvenim mrežama, pretpostavljalo se da će predsednik kluba pričati o drugim stvarima, ali se ispostavilo da je povod za vanrednu konferenciju bio jako lep.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zagorac konačno potpisao za Partizan

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Nov.2017

Mladi srpski košarkaš Rade Zagorac, kao što se dugo najavljivalo, potpisao je danas trogodišnji ugovor sa Partizanom, potvrđeno je Tanjugu...Nekadašnji košarkaš Mege ljetos je otišao u NBA ligu i potpisao za Memfis, ali je na startu sezone otpušten i odlučio je da se vrati u Evropu...Zvanična...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.