Mijailović o slučaju Zagorac: Ugovor nije štetan, ali može bolje!

Izvor: MozzartSport.com, 15.Nov.2017, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mijailović o slučaju Zagorac: Ugovor nije štetan, ali može bolje!

"Pregovaramo sa još dvojicom", otkrio je prvi čovek crno-belih

Najveća ovosezonska transfer saga u Srbiji još nije dobila završno poglavlje - Rade Zagorac još nije postao igrač Partizana! 

Mada je ceo posao bio pred konačnim ozvaničenjem, pregovori Parnog valjka, Zagorca i njegovog zastupnika ušli su u komplikovanu fazu, zbog čega ni danas supertalentovani košarkaš >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nije postao novi igrač crno-belih. To je na današnjoj vanrednoj konferenciji za medije potvrdio i prvi čovek Partizana - Ostoja Mijailović.

"Pregovori su tekli do danas, nismo potpisali ugovor sa Zagorcem, nisu završeni Ugovor koji je ponuđen nije štetan za Partizan, ali mislim da možemo bolje", tvrdi Mijailović i dodaje:

"Bio bih najsrećniji da se vest o Zagorcu nije pojavila u medijima. Pregovori nisu završeni, obe strane treba da prihvate neke stvari. Neću da radim na štetu Partizana. Zagorac je dobar srpski košarkaš, rekao je da voli Partizan, hoće ga navijači... Ali, moraju da se slože razne stvari".

U dahu je nastavio:

"Zagorac je neko ko stvarno želi u Partizan, Partizan želi Zagorca. Ne mogu da govorim šta su elementi koji sprečavaju potpis ugovora. Sve što kažem moglo bi da načini štetu Partizanu, igraču i agenciji sa kojom imamo odličnu saradnju".

Mijailović je otkrio da Zagorac nije jedini košarkaš sa kojim pregovara Partizan.

"Nije samo Zagorac, pregovaramo sa još dva kvalitetna igrača", poručio je predsednik crno-belih, ali je ostao zakopčan kada su u pitanju imena potencijalnih pojačanja.

U međuvremenu iz kluba je potvrđeno da je sa supertalentovanim Đorđem Pažinom potpisan stipendijski ugovor.

PIŠE: Marko Protić

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.