ŽREB ZA LE Kako bi izgledala idealna grupa za Partizan, a koga bi trebalo izbeći

Izvor: 011vodič.com, 30.Avg.2019, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽREB ZA LE Kako bi izgledala idealna grupa za Partizan, a koga bi trebalo izbeći

Navijači Partizana sa nestrpljenjem čekaju 13 časova kada će se u Monaku obaviti žreb grupne faze Lige Evrope. Crno-beli su uspešno preskočili sve prepreke u kvalifikacijama i našli se među 48 timova. Oni su smešteni u treći šešir i mogu da budu u veoma teškoj ili dosta povoljnoj grupi.
Od 20:30 igraju Borusija Menhengladbah – Lajpcig, a u kladionici MAxBet je kvota na pobedu gostiju 2.05.
Podsetimo, da će timovi biti raspoređeni u 12 grupa sa po četiri ekipe. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Igra se po dvokružnom sistemu svako sa svakim, ukupno šest kola. Posle toga po dva najbolja tima iz svake grupe nastavljaju takmičenje u nokaut fazi, a pridružiće im se i osam trećeplasiranih ekipa iz Lige šampiona. Pre dve godine su se crno-beli domogli nokaut faze, pa bi uz povoljan žreb mogli da ponove taj rezultat.
Šta je za Partizan povoljan žreb? Počnimo od rivala koje bi bilo najbolje izbeći. Za izabranike Sava Miloševića bi “grupa smrti” bila ona u kojoj su Sevilja, Ajntraht i AZ Alkmar.
Sa koeficijentom 104.000 Sevilja je najuespešniji od svih klubova u ovom takmičenju. Uz to, oni su pet puta osvajali ovo takmičenje. O Ajntrahtu ne treba trošiti reči, jer se radi o ekipi koja je prošle sezone stigla do polufinala. Ubedljivom pobedom nad Strazburom u kvalifikacijama (3:0) tim iz Frankfurta je pokazao da je spreman da ponovi taj uspeh. AZ dolazi iz jake holanske lige i ekipe iz ove zemlje su uvek bile nezgodne.
Ono što priželjkuju u Humskoj je grupa u kojoj su Bazel, Astana i Didelanž. Ne želeći da bilo koga potcenjujemo, ovo su ekipe koje ne dolaze iz jakih liga i tu crno-beli mogu da osvoje dosta bodova, a ni prvo mesto ne bi bilo nedostižno.
Za kraj, sastavićemo jednu grupu koja bi bila veoma interesantna navijačima, a i na terenu bi imalo šta da se vidi. Tu bi bili Mančester junajted, Seltik i Trabzon. Svakako da bi navijači voleli uživo da vide zamenika kapitena “orlova” Nemanju Matića, a škotski i turski klub otvaraju prostor za nadigravanje.
Pogledajte sastave svih šešira pred današnji žreb.

The post ŽREB ZA LE Kako bi izgledala idealna grupa za Partizan, a koga bi trebalo izbeći appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

UŽIVO: Žreb za Ligu Evrope, Partizan dobija rivale (13:00)

Izvor: 011vodič.com, 30.Avg.2019

U Monaku od 13 časova počinje žreb grupne faze Lige Evrope. U četiri šešira je raspoređeno 48 timova, a među njima su i fudbaleri Partizana. Oni su svrstani u treći šešir, a pogledajte ko su im potencijalni rivali. Timovi će da budu raspoređeni u 12 grupa sa po četiri ekipe. Dešavanja...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.