ZAVRŠENO: Bivši igrač Partizana i osvajač Evrolige POTPISAO za srpski klub!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2020, 17:42

ZAVRŠENO: Bivši igrač Partizana i osvajač Evrolige POTPISAO za srpski klub!

Ozvaničena saradnja.

Mega Bemaks je napravila još jedan korak ka kompletiranju igračkog kadra za narednu sezonu, pošto je ugovor sa abaligašem potpisao iskusni internacionalac i bivši srpski reprezentativac Milenko Tepić (33), koji će se uskoro i priključiti treninzima ekipe trenera Vladimira Jovanovića.

Kopenhagen je stigao i prestigao prednost Bašakšehira iz prvog meča i izborio se za duel s >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mančester Junajtedom u četvrtfinalu Lige Evrope večeras (21.00) u Kelnu. Đavoli su veliki favoriti s kvotom 1,25, dok je dupla šansa X2 3,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Kopenhagen.

Odmah posle potpisivanja ugovora sa Megom, Tepić je naglasio da je u razgovoru sa klubom i trenerom pronašao sebe u Megi.

- Jako mi je drago što sam ponovo u Beogradu i što sam postao član Mege. Iako je Mega klub koji razvija mlade igrače, u razgovoru sa klubom i trenerom Vladimirom Jovanovićem sam uvideo da mogu da pronađem svoje igračko mesto i ulogu, koja je na neki način i mentorska. Daću sve od sebe da tim mladim momcima pomognem da stasaju u dobre igrače i ispune svoj potencijal, a da to urade praveći što je moguće bolje rezultate. Unapred se radujem novoj sezoni - rekao je Tepić.

Podsetimo, nekadašnji ljubimac Grobararođen je 27. februara 1987. godine u Novom Sadu, visok je 202 centimetra i igra na poziciji beka.

U prebogatoj igračkoj karijeri je nastupao za Vojvodinu, Partizan (u dva navrata), Panatinaikos, Sevilju, Lijetuvos Ritas, PAOK (u dva navrata), Orlandinu, Brindizi i Vareze, dok je prošlu godinu završio u Iraklisu. Sa Panatinaikosom je osvojio Evroligu 2011. godine uz dve titule u Grčkoj dok je sa Partizanom osvojio devet trofeja (tri ABA lige, četiri Superlige i dva Kupa Radivoja Koraća).

Tepić je osvojio i četiri zlata na Evropskim prvenstvima u mlađim nacionalnim selekcijama, a sa prvim timom Srbije je osvojio srebro na Evropskom prvenstvu 2009. godine u Poljskoj.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.