DOBAR ŽREB ZA TSC: Srpski predstavnik putuje u Moldaviju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2020, 13:52

DOBAR ŽREB ZA TSC: Srpski predstavnik putuje u Moldaviju!

Klub iz Bačke Topole favorit.

TSC iz bačke Topole će ove godine debitovati u evropskim takmičenjima. Svoj prvi meč u  kvalifikacijama za Ligu Evrope će igrati protiv Petrokub Hinkesti iz Moldavije, a meč će se igrati 27.avgusta.

Kopenhagen je stigao i prestigao prednost Bašakšehira iz prvog meča i izborio se za duel s Mančester Junajtedom u četvrtfinalu Lige Evrope večeras (21.00) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Kelnu. Đavoli su veliki favoriti s kvotom 1,25, dok je dupla šansa X2 3,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Kopenhagen.

Domaćin ove utakmice će biti Petrokub, a  još uvek ostaje da se vidi gde će taj meč biti odigran i da li će biti uslova da se gostuje u Moldaviji.

Ukoliko TSC pobedi, četiri dana kasnije saznaće ime novog rivala, pošto je drugo kolo planirano za 17. avgust.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda italijanska sportska novinarka Dileta Leota.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IZ ATLETIKA SAOPŠTILI: Hrvat ima koronu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2020

Madriđani u problemu pred 1/4 finale Lige šampiona...Hrvatski fudbaler Šime Vrsaljko pozitivan je na koronavirus, potvrdio je njegov klub Atletiko Madrid...Kopenhagen je stigao i prestigao prednost Bašakšehira iz prvog meča i izborio se za duel s Mančester Junajtedom u četvrtfinalu Lige Evrope...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Sastavi - Solskjer iznenadio sa dve promene, Konte veruje u proverene snage (foto)

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2020

Večeras su na programu prva dva meča četvrtfinala Lige Evrope, ko ide dalje?..Menadžer Mančester Junajteda Ole Gunar Solskjer odlučio je da napravi dve važne promene u odnosu na najstandardniji tim, pa će večeras protiv Kopenhagena od prvog minuta igrati Erik Baji i Fred umesto Viktora Lindelefa...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.