IZ ATLETIKA SAOPŠTILI: Hrvat ima koronu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2020, 15:09

IZ ATLETIKA SAOPŠTILI: Hrvat ima koronu (FOTO)

Madriđani u problemu pred 1/4 finale Lige šampiona.

Hrvatski fudbaler Šime Vrsaljko pozitivan je na koronavirus, potvrdio je njegov klub Atletiko Madrid.

Kopenhagen je stigao i prestigao prednost Bašakšehira iz prvog meča i izborio se za duel s Mančester Junajtedom u četvrtfinalu Lige Evrope večeras (21.00) u Kelnu. Đavoli su veliki favoriti s kvotom 1,25, dok je dupla šansa X2 3,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - Kopenhagen.

"Jorgandžije" očekuju početak Fajnal-ejta Lige šampiona u Lisabonu, a njihov rival u četvrtfinalu biće Lajpcig 13. avgusta.

Ovo su prvi slučajevi koronavirusa kod ekipa koje učestvuju na završnom turniru elitnog takmičenja.

Ne bi trebalo očekivati da bi pozitivni testovi Vrsaljka i Koree mogli da utiču na eventualno odigravanje predstojećih mečeva u Ligi šampiona.

Toute l’équipe et le staff de l’Atletico sont négatif au COVID-19 hormis Ángel Correa et Sime Vrsaljko, qui sont donc forfait pour la Ligue des Champions.

Bon rétablissement à eux. 🙏🏽 pic.twitter.com/i6dc1cgB3K

— Kwayri.ma (@Kwayri_ma) August 10, 2020

Pored njega zaražen je i argentinski krilni napadač Anhel Korea.

Kako se navodi, njih dvojica nemaju nikakve simptome, ali moraju da budu u izolaciji.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Manchester United

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Bruno sa penala rešio egal dvoboj: Kopenhagen će sanjati Falkovu fintu, Junajted dobio na kvalitet (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 10.Avg.2020

Mančester čeka boljeg iz meča Vulvsa i Sevilje..Inter prvo, za njim i Mančester junajted! Poznata su dva od četiri učesnika jedinstvenog Fajnal fora Lige Evrope, a u njemu posle Bajer Leverkuzena neće biti mesta ni za strašni Kopenhagen. Mančester junajtedu pripala je egal razmena udarac i dvoboj...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.