ZAR I PO OVOM PLJUSKU? Navijači Partizana napravili HAOS kod tribine gde su navijači Zvezde! Uletela POLICIJA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2020, 18:59

ZAR I PO OVOM PLJUSKU? Navijači Partizana napravili HAOS kod tribine gde su navijači Zvezde! Uletela POLICIJA (VIDEO)

Neredi...

Jubilarni 200. večiti derbi i to u polufinalu Kupa Srbije. Fudbaleri Partizana na svom stadionu dočekuju Crvenu zvezdu.

Večeras (20.00) je večiti derbiPartizan želi Kup kao utehu, Zvezda duplu krunu posle 12 godina. Kec je 2,70, dvojka 2,75, a iks 3,10! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizan - Zvezda.

Crno-beli se bore za spas sezone i osvajanje jednog trofeja, dok crveno-beli žele duplu krunu nakon odbranjenog naslova šampiona države.

Vremenske prilike u Beogradu nisu idealne za igru jer i danas, baš kao i u poslednjih nekoliko dana, kiša je pre utakmice lila kao iz kabla. Pravi potop!

Uprkos nevremenu, derbi izgleda da ne može da prođe bez nereda! Nešto manje od dva sata pre početka polufinala Kupa Srbije između Partizana i Crvene zvezde zabeležene su prve navijačke čarke.

Grupa navijača Partizana pravila je haos kod severne tribine, gde se tradicionalno okupljaju pristalice Crvene zvezde. Ubrzo su intervenisali pripadnici žandarmerije i interventne brigade, pa su grobari zadržani. Policija je ceo taj deo oko stadiona zatvorila kako bi se izbegli veći incidenti.

Pogledajte kako je to izgledalo u sledećem snimku:
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.