Vujošević poručio Zvezdi: Džaba vam novci, moji sinovci

Izvor: Blic, 13.Jun.2013, 00:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević poručio Zvezdi: Džaba vam novci, moji sinovci

Trener Partizana Duško Vujošević izjavio je posle pobede nad Zvezdom od 68:52 u poslednjem meču finala plej-ofa da je slavila ekipa koja je bila mirnija u završnici.

"Oni su u trećem meču bili precizniji, mi smo bili stegnuti. Sada se sve promenilo - oni su bili u situaciji da se bore za peti meč što ih je opteretilo. Jako sam zadovoljan i ponosan na ovu ekipu jer smo sve uradili uz veoma malu pomoć sponzora, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << protiv volje velike većine štampe i centara moći i u vrlo teškoj ekonomskoj situaciji. Što bi rekao jedan od mojih omiljenih muzičara Đorđe Balašević - 'Džaba vam novci moji sinovci', rekao je Vujošević za RTS.

On je na kraju dodao da se njegova ekipa tokom sezone bavila loptom, igranjem i nije sanjarila.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vujošević: Džaba vam novci, moji sinovci

Izvor: Sportal.rs, 13.Jun.2013

Duško Vujošević, trener Partizana MTS, nije krio oduševljenje posle osvajanja nove titule, a imao je i interesantnu poruku posle 12 trofeja u nizu.

Nastavak na Sportal.rs...

Vujošević: Čović je mafijaška pudlica, može da me uhvati za kolena

Izvor: Blic, 13.Jun.2013

Trener Partizana Duško Vujošević izjavio je posle pobede nad Zvezdom od 68:52 u poslednjem meču finala plej-ofa da je slavila ekipa koja je bila mirnija u završnici. .."Oni su u trećem meču bili precizniji, mi smo bili stegnuti. Sada se sve promenilo - oni su bili u situaciji da se bore za peti...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.