Vujošević nezvanično u CSKA

Izvor: Beta, 24.Jun.2010, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević nezvanično u CSKA

BEOGRAD, 24. juna 2010. (Beta) - Beogradski mediji objavili su u četvrtak da je Duško Vujošević potpisao ugovor sa CSKA iz Moskve i da više neće biti trener Partizana, što je vest koju niko zvanično nije mogao da potvrdi.

Beogradski sajt Mondo preneo je, pozivajući se na dobro obaveštene izvore, da je Vujošević potpisao trogodišnji ugovor vredan "oko četiri miliona evra".

Specijalizovani portal Košarka.rs takodje je objavio da je ugovor potpisan, ali da je njegova vrednost oko pet miliona evra. Ovaj sajt je naveo i da će Vujoševićev prvi pomoćnik u CSKA biti slovenački stručnjak Sašo Filipovski.


Pogledaj vesti o: Partizan,   Košarka

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vujošević nezvanično u CSKA

Izvor: S media, 24.Jun.2010

Beogradski mediji objavili su danas da je Duško Vujošević potpisao ugovor sa CSKA iz Moskve i da više neće biti trener Partizana, što je vest koju niko zvanično nije mogao da potvrdi. ..Beogradski sajt Mondo preneo je, pozivajući se na dobro obaveštene izvore, da je Vujošević potpisao trogodišnji...

Nastavak na S media...

VUJOŠEVIĆ NEZVANIČNO U CSKA

Izvor: Kurir, 24.Jun.2010

BEOGRAD - Beogradski mediji objavili su da je Duško Vujošević potpisao ugovor sa CSKA iz Moskve i da više neće biti trener Partizana, što je vest koju niko zvanično nije mogao da potvrdi...Beogradski sajt Mondo preneo je, pozivajući se na dobro obaveštene izvore, da je Vujošević potpisao trogodišnji...

Nastavak na Kurir...

Vujošević tri godine u CSKA

Izvor: 24sata, 25.Jun.2010, 06:06

Lako je bilo Dušku Vujoševiću da se našali s pozivom Olimpijakosa kada je trofejni stručnjak Partizana u isto vreme pregovarao s moskovskim CSKA. Informaciju su objavili grčki mediji, a izvori iz najvećeg ruskog kluba kažu da je Vujošević sa CSKA potpisao trogodišnji ugovor.

Nastavak na 24sata...

Vujošević u CSKA za pet miliona evra

Izvor: S media, 25.Jun.2010

Duško Vujošević je navodvno već potpisao trogodišnji ugovor sa CSKA, ali ni danas ništa nije zvanično saopšteno ni iz Partizana ni iz Moskve...Mediji u zemlji i inostranstvu bruje o ovom transferu već 48 sati, a u većini se od jutros spominje da je stvar već rešena i da je Partizan ostao...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.