Vujošević: Sve za pobedu protiv Cedevite

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jan.2015, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: Sve za pobedu protiv Cedevite

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošvić rekao je danas da je izostanak Milenka Tepića zbog povrede za meč sa Cedevitom u regionalnoj Jadranskoj ligi veliki deficit za njegovu ekipu.

"Cedevita je težak protivnik. Prošle godine su pokazali da se ne plaše pune dvorane, a siguran sam da ih je za sutrašnji meč trener

(Jasmin) Repeša pripremio da pokažu hrabrost i čvrstinu. Naša situacija jeste specifična, ali moramo dati sve od sebe i da u svaku sledeću >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << utakmicu uđemo kao da je najvažnija", rekao je Vujošević novinarima u Hali Pionir.

"Dočekujemo Cedevitu sa zdravstvenim problemom Tepića i tu imamo veliki deficit... Znate kako kažu 'Gde ima - tu se preliva, a gde je tanko - tu su i problemi'", dodao je on.

Vujošević je kazao da je ekipa pripremila strategiju da nadoknadi odsustvo Tepića, kao i da će se za meč sa Cedevitom u tim vratiti Aleksandar Pavlović i Đorđe Gagić.

On je ponovio da tim želi da se plasira na plej-of Jadranske lige.

"Konačan cilj je da izborimo plej-of, sa četvrtog mesta ćemo svima biti nezgodan protivnik, a do tada će se vratiti i Edo Murić... Mi smo pružali najslabije predstave baš kada su se povređeni igrači vraćali u tim, jer im je potrebno vreme da se uigraju, a ja se nadam da ćemo i sa ovim krnjim timom izboriti plej-of. Ono što želimo je da napravimo čudo", rekao je Vujošević.

Trener crno-belih je kazao da će se Murić od povrede oporaviti za 15-ak dana, a da do tada postoje naznake da će biti angažovan novi plejmejker.

"Nadam da će ćemo za 15-ak dana angažovati plejmejkera. Meni se sviđa onaj Florens iz Zadra, ipak... teško je sada naći dobrog igrača koji bi došao na nekoliko meseci", kazao je on.

Utakmica između Partizana i Cedevite igraće se sutra u Hali Pionir od 17.00.

Vujošević: FK Partizan da pomaže ostale klubove

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je danas da se nada da će fudbalski klub pomagati ostale klubove iz porodice crno-belih.

"Zdrav fudbalski klub bi mogao da bude grana i osnova na koju mogu da se oslone i ostali članovi sportskog društva, pre svega košarkaški klub. Nisam pravnik i nisam znao mehanizme izbora, ali želim im da dobro vode fudbalski klub", rekao je Vujošević na konferenciji za medije u hali Pionira.

On je dodao da je neozbiljno menjati trenera Marka Nikolića, pod čijim vođstvom je Partizan stekao šest bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu.

Vujošević je istakao da ne želi da komentariše način na koji je nova Uprava preuzela klub iz Humske.

"Mene kao predsednika Sportskog društva interesuje da oni odgovorno i beskompromisno rade taj posao, kao pravi partizanovci. Ne znam da li će da pomognu KK Partizan. Vidim da su zauzeli poziciju da sačuvaju tim tokom prelaznog roka, što je za pohvalu, da je uvedeno grejanje na stadion, ali ne bi trebalo da se tu stane. Nadam se da i druge stvari koje su obećali neće biti 'Beograd na vodi', nego da će se realizovati", zaključio je Vujošević.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.