Vujasinović: Idemo na pobedu

Izvor: B92, 08.Jan.2014, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujasinović: Idemo na pobedu

Vaterpolisti Partizana igraju od 19.30 časova sa Galatasarajom u Istanbulu meč četvrtog kola B grupe Lige šampiona.

Drugi srpski predstavnik, Radnički Kon Tiki, svoj meč sa Oradeom igra kod kuće 11. januara u 15.45 časova, jer su čelnici Kragujevčana zatražili da se susret pomeri zbog božićnih praznika.

Partizan nakon tri kola ima jednu pobedu, a trener Vladimir Vujasinović ističe da bi drugi trijumf bio važan u borbi za treće mesto u grupi. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

“Normalno je da idemo na pobedu. Bodovi su nam potrebni kako bismo ostali u trci za treće mesto, koje donosi završni turnir. Istina, ništa nije izgubljeno i u slučaju poraza. Posle pobede nad Oradeom mnogo bi nam značio još jedan trijumf u Ligi šampiona. Igrači bi shvatili da mogu da pobeđuju i u eliti. Veoma je važno da odigramo na visokom nivou. Potrebno je da nametnemo naš ritam, da ne dozvolimo Turcima da se razigraju. Oni su lakši rival od Radničkog ili Breše i zbog toga tražimo našu šansu", rekao je Vujasinović.

Partizan će biti oslabljen u ovom meču, zbog povrede nosa sa ekipom neće biti Nikola Dedović, dok su Gavril Subotić i Uroš Čučković neizvesni.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Liga Šampiona,   Kragujevac

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vujasinović: Idemo na pobedu

Izvor: B92, 08.Jan.2014

Vaterpolisti Partizana igraju od 19.30 časova sa Galatasarajom u Istanbulu meč četvrtog kola B grupe Lige šampiona...Drugi srpski predstavnik, Radnički Kon Tiki, svoj meč sa Oradeom igra kod kuće 11. januara u 15.45 časova, jer su čelnici Kragujevčana zatražili da se susret pomeri zbog božićnih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.