Evroliga: Partizan slavio u Istanbulu

Izvor: Vesti-online.com, 08.Jan.2014, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evroliga: Partizan slavio u Istanbulu

Odlična igra i isti takav rezultat Partizana u 4. kolu Lige šampiona Grupe B, prenosi "Mondo".

 Trener Partizana Vladimir Vujasinović

 

Partizan je u Istanbulu pobedio Galatasaraj 10:7 (5:3) i načinio je veliki korak ka Fajnal siksu ovog takmičenja.

 

Mlada ekipa Partizana je od početka utakmice nametnula svoj ritam igre i uštopovala je udarne igle turske >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ekipe, sastavljene od nekolicine kvalitetnih igrača, među kojima su i Srbi - Slobodan Nikić, Srđan Aksentijević, Mihajlo Korolija.

 

Drugi predstavnik Srbije u ovom takmičenju, ujedno i u istoj grupi, kragujevački Radnički igra protiv Oradee u subotu. U Grupi B je odigrana i utakmica Špandau - Breša - 10:12. Na tabeli vodi Breša sa 12 bodova, a slede Radnički sa 9, Partizan sa 6, Špandau sa 4, Galatasaraj sa 1 i Oradea bez bodova. 

 

 
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Liga Šampiona

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.