Sreda, 08.01.2014.

10:27

Vujasinović: Idemo na pobedu

Vaterpolisti Partizana igraju od 19.30 časova sa Galatasarajom u Istanbulu meč četvrtog kola B grupe Lige šampiona.

Izvor: MN

Default images

Drugi srpski predstavnik, Radnički Kon Tiki, svoj meč sa Oradeom igra kod kuće 11. januara u 15.45 časova, jer su čelnici Kragujevčana zatražili da se susret pomeri zbog božićnih praznika.

Partizan nakon tri kola ima jednu pobedu, a trener Vladimir Vujasinović ističe da bi drugi trijumf bio važan u borbi za treće mesto u grupi.

“Normalno je da idemo na pobedu. Bodovi su nam potrebni kako bismo ostali u trci za treće mesto, koje donosi završni turnir. Istina, ništa nije izgubljeno i u slučaju poraza. Posle pobede nad Oradeom mnogo bi nam značio još jedan trijumf u Ligi šampiona. Igrači bi shvatili da mogu da pobeđuju i u eliti. Veoma je važno da odigramo na visokom nivou. Potrebno je da nametnemo naš ritam, da ne dozvolimo Turcima da se razigraju. Oni su lakši rival od Radničkog ili Breše i zbog toga tražimo našu šansu", rekao je Vujasinović.

Partizan će biti oslabljen u ovom meču, zbog povrede nosa sa ekipom neće biti Nikola Dedović, dok su Gavril Subotić i Uroš Čučković neizvesni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Nova pravila

Putnici iz Srbije neće moći u EU bez ovog odobrenja

Nacionalna asocijacija turističkih agencija Srbije (NATAS) podsetila je danas da će srpski putnici od 2025. godine morati da se prijave na Evropski sistem za odobravanje putovanja ETIAS kako bi dobili neophodno "putno odobrenje" za ulazak u zemlje članice EU.

13:35

30.5.2024.

1 d

Podeli: