Izvor: Radio 021, 02.Mar.2021, 18:56

Voša izgubila na derbiju u Beogradu

Fudbaleri Vojvodine poraženi su od ekipe Partizana rezultatom 0:2, u okviru 25. kola Superlige Srbije.

Stralac oba gola bio je Japanac Takuma Asano.

Crno-beli su poveli u 25. minutu. Asano je dobio loptu od Jojića i sa desne strane iskosa dijagonalom pogodio mrežu gostiju. Propustio je zicer, imao je još jednu prilliku, a i Vojvodina je bila u nekoliko navrata opasna.

Potom u drugom poluvremenu, u 64. minutu ponovo je gol pogodio Asano. Maestralan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << pas dao je Natho i "razbio" odbranu Voše, "zaspao" je Saničanin i ostavio svog golmana Simića pred usamljenim Asanom.

Mogla je Vojvodina brzo da se vrati, ali je Petar Bojić promašio gol sa pet metara, kada mu je lopta pala na nogu posle nesigurne intervencije Stojkovića. Pokušala je Voša da stigne protivnika centaršutevima sa boka, pa tako u 84. minutu sa desne strane, ali je Stojković lako intervenisao ispred Bojića.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.