DERBI U HUMSKOJ: Stanojević spremio ZAMKU i OSVETU Lalatoviću (SASTAVI)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2021, 15:53

DERBI U HUMSKOJ: Stanojević spremio ZAMKU i OSVETU Lalatoviću (SASTAVI)

Partizan želi da se revanšira Vojvodini.

Fudbaleri Partizana dočekuju Vojvodinu na stadionu u Humskoj u derbiju 25. kola Superlige. Crno-beli imaju pregršt razloga da se revanširaju Lalama. Novosađani su u prvom delu sezone slavili na "Karađorđu" sa 3:2, a još nije zaboravljen ni trijumf u Kupu, kad su Beograđani već videli trofej u svojim vitrinama.

Partizan ima razloga da veruje da može da poravna račune, jer izabranici trenera Aleksandra >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Stanojevića igraju u sjajnoj formi. Ima li boljeg dokaza od 12 uzastopnih trijumfa.

Da li su crno-beli pronašli dobitnu formulu uspeha pokazaće duel sa Novosađanima koji imaju unutrašnjih problema. Previranja izneđu uprave i trenera Lalatovića odrazila su se i na rezultate. U prvih pet kola prolećnog dela sezone Voša ima samo dve pobede.

Stanojević je za derbi sa Vojvodinom među startere vratio Filipa Holendera, ali i zadržao mladog Nemanju Jovića. Na klupi su ostali Sejduba Suma i Lazar Marković

PARTIZAN: Stojković- Miljković, Vujačić, S. Marković, Obradović - Šćekić, Natho, Asano, Jojić, Jović - Holender.

Nenad Lalatović se odlučio za standardnu formaciju koja će biti fokusirana na taktiku i veliku disciplinu koja im je do sada donosila uspeh u duelima sa crno-belima.

 VOJVODINA: N. Simić – Andrić, Bralić, Saničanin, Devetak, Đorđević – Drinčić – Vukadinović, Novevski , V. Simić – Mrkaić.

Pravdu na stadionu u Humskoj deliće mladi arbitar Miloš Milanović
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PARNI VALJAK NASTAVLJA DA MELJE: Genijalnost Natha i dva gola Asana za 13. pobedu Partizana u nizu

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2021

Crno-beli rutinski stigli do nova tri boda...Fudbaleri Partizana savladali su Vojvodinu u 25. kolu Superlige Srbije sa 2:0 (1:0). Crno-beli su na meču u Humskoj još jednom potvrdili da su u odličnoj formi, a novim trijumfom su stigli do 13. uzastopne pobede...Počelo je prilično oprezno sa obe strane....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.