Voša izgubila na derbiju u Beogradu

Fudbaleri Vojvodine poraženi su od ekipe Partizana rezultatom 0:2, u okviru 25. kola Superlige Srbije.
Strelac oba gola bio je Japanac Takuma Asano.
 
Prva prilika na utakmici je viđena u sedmom minutu, kada je Asano odigrao povratni pas do Jojića, a on je šutirao iz prve sa oko 11-12 metara iskosa, ali je lopta otišla nekoliko centimetara pored stative. Međutim, crno-beli su poveli u 25. minutu. Asano je dobio loptu od Jojića i sa desne strane iskosa dijagonalom pogodio mrežu gostiju. Propustio je zicer, imao je još jednu prilliku, a i Vojvodina je bila u nekoliko navrata opasna.
 
Potom u drugom poluvremenu, u 62. minutu ponovo je gol pogodio Asano i time je Partizan udvostručio vođstvo. Maestralan pas dao je Natho i "razbio" odbranu Voše, "zaspao" je Saničanin i ostavio svog golmana Simića pred usamljenim Asanom. 
 
Mogla je Vojvodina brzo da se vrati, ali je Petar Bojić promašio gol sa pet metara, kada mu je lopta pala na nogu posle nesigurne intervencije Stojkovića. Pokušala je Voša da stigne protivnika centaršutevima sa boka, pa tako u 84. minutu sa desne strane, ali je Stojković lako intervenisao ispred Bojića.
 
Do kraja meča, lopta je nešto više bila u posedu fudbalera Vojvodine, koji su pokušavali da smanje rezultat i tako završnicu meča učine neizvesnijom, ali pravih prilika nije bilo sve do 93. minuta, kada je Drinčić izveo slobodan udarac, Vladimir Stojković odbranio, a potom je i Andrić natrčao na loptu, ali je mreža Partizana ostala netaknuta, pa je utakmica završena rezultatom 2:0 za domaćina.
  • Liman

    02.03.2021 18:02
    Očekivano
    Nezainteredovani, beskrvno, sa kriminalom upravom, bolje nije ni moglo. Nije sramota izgubiti ali ni ne igrati to je već druga priča. Bedno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.