Vlahović: Ovo je gol o kojem priča cela Italija

Izvor: B92, 18.Dec.2019, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlahović: Ovo je gol o kojem priča cela Italija

Dušan Vlahović, srpski fudbaler koji brani boje Fiorentine, kaže da proživljava trenutke "u kojima se uživa samo jedan dan".

Mladi napadač proteklog vikenda bio je heroj kluba iz Firence.

Bivši igrač Partizana je u nadoknadi vremena doneo bod ljubičastima protiv favorizovanog Intera.

"Ovo je gol o kojem priča cela Italija, ali ovo su trenuci u kojima se uživa samo jedan dan. Bar ja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tako doživljavam sve pohvale i novinske tekstove. Dugo smo gubili bili smo na ivici poraza, ali lopta mi je sjajno legla. Srećan sam, još lepše bi bilo da je gol doneo naš trijumf, ali i ovako nije loše", rekao je Vlahović za Večernje novosti.

Vlahović je prošao omladinsku školu Partizana, a u Firenci se najviše druži sa, takođe, bivšim fudbalerom beogradskih crno-belih Nikolom Milenkovićem, kao i novopridošlicom Aleksom Terzićem.

"Od prvog dana se družim sa Blekijem Milenkovićem. Znamo se još iz Partizana, pa je to prijateljstvo zaista dugogodišnje. Sada je sa nama i Terza. Fiorentina je velika familija", dodao je Vlahović.

Mladi napadač je ove sezone u Seriji A kao starter odigrao pet mečeva i postigao tri pogotka.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.