Vazura najavio NASTAVAK potrage za napadačem, kao i tri potpisa

Izvor: Sportske.net, 03.Sep.2019, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vazura najavio NASTAVAK potrage za napadačem, kao i tri potpisa

Partizan nije odustao od dovođenja napadača.

Miloš Vazura je u razgovoru za Mondo istakao da je velika pomama za kartama za utakmicu Partizana i Mančester junajteda, odnosno za pakete ulaznica za utakmice Lige Evrope.

"Ne znam da li je veće ime bilo u Beogradu još od Real Madrida 2003. godine. To je klub sa najviše navijača >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na svetu i ta činjenica se odrazila na gužvu u klupskom sektoru zaduženom za ulaznice. Telefoni nam neprestano zvone, potražnja za kartama je ogromna. Ne zovu samo navijači iz Srbije, već i iz regiona", rekao je Vazura.

Partizan je imao finansijski tešku godinu koja je za nama, ali je ona prevaziđena nakon ulaska ekipe u Ligu Evrope, ali i nakon prodaje par igrača.

"Bilo je strahovito teško izgurati godinu. Ali, sada je već lakše, imali smo dva dobra transfera (Rikardo Gomeš i Svetozar Marković) od kojih smo zaradili 4,5 miliona evra. Čak smo i odustali do trećeg i to najjačeg transfera Strahinje Pavlovića u Lacio. Mediji su loše preneli moju izjavu, nije došlo do promene kod Lacija zbog Lige Evrope, već kod nas. Svesni smo da smo stabilni i da ne moramo u ovom trenutku da prodamo najboljeg mladog igrača u Partizanu. Kao epilog toga je produžetak ugovora na još pet godina", rekao je čelnik Partizana.

Najavio je i tri nova potpisa.

"U danima pred nama produžićemo ugovore sa ostalim momcima – Filipom Stevanovićem, Lazarom Pavlovićem i Nikolom Lakčevićem. Imamo našu decu koju moramo da zadržimo što duže. Tako se potrefilo ove godine, imali smo prostora i mogućnosti da se vide na terenu, a sve zahvaljujući treneru, njegovim saradnicima i Omladinskoj školi u kojoj su stasali. Oni su bogatstvo kluba", rekao je Vazura.

Partizan je ovoga puta ostao bez napadača do kraja prelaznog roka iako se očekivao jedan umesto Ožegovića koji je napustio klub.

Sadik nije baš zadovoljio do sada, a meta je bio i Niklas Bendtner koji je potpisao za Kopenhagen. Iako je završen prelazni rok, crno-beli nisu odustali od dovođenja napadača.

"Po pravilima možemo da angažujemo slobodnog fudbalera, ako mu je istekao ugovor. Ako se pojavi igrač koji bi bio po ukusu stručnog štaba, svakako da bismo ga doveli", rekao je Vazura.

Čitav intervju pročitajte OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.