Sa Sadikom i Gigićem na Mančester, ili će Partizan dovesti još jednog špica?

Izvor: Sportske.net, 03.Sep.2019, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa Sadikom i Gigićem na Mančester, ili će Partizan dovesti još jednog špica?

Prelazni rok završen, ima li još nade da se Partizan pojača?

Posle kiksa protiv TSC-a (1:1) u Humskoj, navijači Partizana su se nadali da će ih klub obradovati još jednim pojačanjem u poslednjim satima prelaznog roka, ali seto nije dogodilo.

Umesto toga, prodat je napadač Ognjen Ožegović za 400.000 evra nemačkom Darmštatu, sa kojim jepotpisao ugovor na dve godine.

Tako su crno-beli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pred početak grupne faze lige Evrope ostali samo sa Umarom Sadikom i Petrom Gigićem kao opcijama u špicu napada.

Prvi jeste standardan od početka sezone, ali njegova forma je prilično promenljiva i kako vreme prolazi sve je neizvesnije šta se od nega može očekivati.

Gigić je tokom leta stigao u Partizan iz Mačve i njega još uvek nismo ni videli u takmičarskim mečevima u ekipi Partizana, s obzirom da je do sada Sadikova alternativa bio Ožegović.

Po svemu sudeći, Partizan će u Ligu Evrope (rivali su mu Mančester junajted, AZ Alkmar i Astana) ući samo sa pomenutom dvojicom napadača, pogotovo jer polako ističe rok za prijavljivanje igrača za grupnu fazu.

Ipak, ''Žurnal'' u svom današnjem tekstu ostavlja kakvu-takvu nadu navijačima Partizana da bi uprava kluba iz Humske mogla ''u naredne dve nedelje'' da angažuje nekog od slobodnih igrača u špicu napada.

Da sačekamo i to...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAVO CRNO-BELI DO 2022. GODINE: Milošević potpisao novi ugovor sa Partizanom

Izvor: Večernje novosti, 03.Sep.2019

Trener Partizana Savo Milošević je potpisao novi ugovor sa crno-belima na dve godine, što je logičan korak posle velikog uspeha i plasmana u grupnu fazu Lige Evrope Trener fudbalera Partizana Savo Milošević produžio je danas ugovor sa crno-belima na još dve godine.Kako je...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.