Iznenađenje? Novi potpis u Partizanu!

Izvor: Sportske.net, 03.Sep.2019, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iznenađenje? Novi potpis u Partizanu!

Samo dan posle petogodišnjeg ugovora koji je potpisao Strahinja Pavlović, uprava Partizana obavila još jedan veoma važan posao!

Trener Partizana Savo Milošević produžio je danas ugovor sa tim fudbalskim klubom na još dve godine, saopštili su crno-beli.

Kako se navodi na sajtu kluba, posle osvajanja Kupa Srbije i ulaska u grupnu fazu Lige EVropa, Miloševiću je ukazano puno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << poverenje u vodjenju prvog tima i produžen je ugovor na dve godine.





"Gospodin Milošević ima puno poverenje Upravnog odbora FK Partizan, predsednika Milorada Vučelića i generalnog direktora Miloša Vazure koji je i zvanično potpisao novi ugovor sa Miloševićem", navodi se u saopštenju.

Odmah posle potpisa usledile su i čestitke Miloševiću, od igrača se tu prvi našao Zoran ''Bambi'' Tošić.





''Službene prostorije kluba danas su posetila i dobro poznata lica crno-belih Ivica Kralj, Ljuba Vorkapić, Aco Trifunović, Zoran Tošić, što govori o sinergiji bivših i sadašnjih igrača i zajedničim vizijama kluba'', poručuju iz Partizana.





Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Savo Milošević još dve godine u Partizanu

Izvor: RTS, 03.Sep.2019

. Trener fudbalera Partizana Savo Milošević produžio je ugovor sa crno-belima na još dve godine. Milošević je na klupu Partizana došao krajem marta ove godine i postigao niz vrlo uspešnih rezultata crno-belima.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.