Vaterpolisti Partizana uzvratili Zvezdi istom merom, majstorica odlučuje finalistu

Izvor: Blic, 29.Apr.2015, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolisti Partizana uzvratili Zvezdi istom merom, majstorica odlučuje finalistu

Vaterpolisti Partizana pobedili su Crvenu zvezdu kao gosti na bazenu "Tašmajdan" sa 9:7 (2:2, 2:2, 3:1, 2:2) i izjednačili rezultat u polufinalnoj seriji plej-ofa Superlige na 1-1.

Ekipa Vladimira Vujasinovića vratila je brejk večitom rivalu, koji je u prvom meču bio ubedljiv sa 9:4, pa će 6. maja majstorica na bazenu na Banjici odlučiti finalistu.

U prvom poluvremenu igralo se gol za gol, a vaterpolisti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Partizana su četiri puta stizali vođstvo crveno-belih. Preokret gostiju usledio je sredinom treće deonice, kada je raspoloženi Draško Gogov sa dva gola doneo prednost, koju njegov tim nije ispuštao do kraja meča.

Upravo je Gogov bio najefikasniji sa tri gola, dva je dao Dušan Mandić, dok je u redovima crveno-belih najbolji bio Strahinja Rašović sa tri pogotka.

U drugom polufinalnom duelu od 19 sati, Vojvodina u Novom Sadu dočekuje Radnički, a Kragujevčani imaju vođstvo od 1:0 u seriji.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan uzvratio Zvezdi brejk, odluka na Banjici

Izvor: Vesti-online.com, 29.Apr.2015

Vaterpolisti Partizana pobedili su na bazenu Tašmajdan Crvenu zvezdu sa 9:7 (2:2, 2:2, 3:1, 2:2) i izjednačili rezultat u polufinalnoj seriji plej-ofa Superlige...Ekipa Vladimira Vujasinovića vratila je brejk Zvezdi, koja je u prvom meču bila ubedljiva sa 9:4, pa će 6. maja majstorica na bazenu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.