Vanredno u Humskoj 1, Mijailović izlazi pred novinare

Izvor: MozzartSport.com, 15.Nov.2017, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanredno u Humskoj 1, Mijailović izlazi pred novinare

Prvi čovek crno-belih sazvao konferenciju za štampu

Nema mira u Humskoj 1 nakon poraza od Albe! Navijači su rekli svoje igračima i treneru Miroslavu Nikoliću, iskusni strateg im je brzo odgovorio, a posle svega pravu zbrku napravio je Samardo Semjuels nizom komentara na račun šefa stručnog štaba, ali i finansijskog momenta u Partizanu!

Posle svega što se desilo pod vinjetom „važno“ stiglo je obaveštenje da je predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Partizana Ostoja Mijailović zakazao vanrednu konferenciju za štampu na stadionu u Humskoj, sa početkom u 16.30.

Verovatno je da će se prvi čovek crno-belih osvrnuti i na poslednja dešavanja na parketu, tribinama i zbog nedoličnog ponašanja iskusnog centra, a sve je izglednije da će tema konferencije biti razgovor o igračkom kadru, odnosno mogućem dolasku novih igrača.

Podsetimo, minulih sedmica glavna tema spekulacija vezivala se za potencijalni dolazak Radeta Zagorca u Partizan, koja se na kraju pretvorila u pravu transfer sagu. Od praktično dogovorenog posla cela priča zapala je u slepu ulicu, a trener Miroslav Nikolić otkrio je i razloge ovakvog raspleta.

Mada se još čeka zvanična potvrda, u Humskoj 1 danas bi moglo da bude vrlo interesantno...

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Semjuels bi platu? Muta ima efektan odgovor!

Izvor: Sportske.net, 16.Nov.2017, 11:08

Šta li bi tek isplivalo na površinu da je trener Partizana želeo sve da ispriča o problematičnom košarkašu?..Od jednog od najvećih pojačanja, Samardo Semjuels je ekspresno stigao do najvećeg razočaranja, i to za nepunih mesec dana u Partizanu!..Doduše, njegov učinak na terenu i nije toliko...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.