Semjuels bi platu? Muta ima efektan odgovor!

Izvor: Sportske.net, 16.Nov.2017, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Semjuels bi platu? Muta ima efektan odgovor!

Šta li bi tek isplivalo na površinu da je trener Partizana želeo sve da ispriča o problematičnom košarkašu?

Od jednog od najvećih pojačanja, Samardo Semjuels je ekspresno stigao do najvećeg razočaranja, i to za nepunih mesec dana u Partizanu!

Doduše, njegov učinak na terenu i nije toliko loš, ali ponašanje van terena je katastrofalno, što je i košarkaška javnost mogla da vidi posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << poraza od Albe, kada je Samjuels na Instagramu opleo i po treneru Miroslavu Nkoliću, i po navijačima i po upravi kluba...

Zbog svega toga juče je i zvanično suspendovan i ako se ne dogodi neki veliki obrt u njegovom ponašanju, teško da ćemo ga ponovo videti u Partizanovom dresu.

A šta na sve to kaže trener Partizana Miroslav Nikolić?

U izjavi koju je preneo ''Informer'', popularni Muta nije delovao previše uzbuđeno, iako je jasno da je neprijatno iznanađen najnovijim postpucima svog igrača.

A što se tiče Semjuelsovog zahteva da mu se isplati prva zarada i da je navodno to jedan od razloga njegovog nezadovoljstva, Nikolić je imao konkretan odgovor.

''Nisam video to što je pisao, niti me mnogo zanima. Da bi dobio platu mora prvo da je zaradi, a on to nije učinio za sada'', poručio je Nikolić.

Kada je u pitanju minutaža na koju se Samardo takođe žalio, Nikolić uzvraća da Jamajčanin nije u formi i da je to jedini razlog što ne igra više. Tu se ipak zaustavio, uz nagoveštaj da se iza svega ovoga krije još nešto.

''Videćemo kakva će situacija biti u nastavku. Bolje da vam ne pričam kako se ponaša'', poručio je Nikolić.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.