Vanja Marinković ostaje u Partizanu

Izvor: Vesti-online.com, 14.Jun.2018, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanja Marinković ostaje u Partizanu

Njegov menadžer Miško Ražnatović saopštio je da je Marinković potpisao novi dvogodišnji ugovor, koji mu daje mogućnost da u slučaju adekvatne ponude ode u NBA ligu.

Talentovani košarkaš Partizana Vanja Marinković potpisao je dvogodišnji ugovor sa Partizanom.

Vanju je sa samo 17 godina "gurnuo u vatru" tadašnji trener Partizana, Duško Vujošević. Od sezone 2014/15 je standardni prvotimac. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Iako je i dalje mlad, ima za sobom pune četiri sezone u seniorskoj košarci i vreme je da pokaže sav potencijal.

Marinković se prvo prijavio, pa onda odustao od NBA drafta, za koji će 2019. biti automatski kvalifikovan, jer će tada imati 22 godine.

Vanja Marinkovic extended his contract with Euro cup team, Bc Partizan Belgrade, for 2 more seasons. NBA option included! #BeoBasket— Misko4Raznatovic (@MiskoRaznatovic) 14. јун 2018.
Pogledaj vesti o: NBA,   Košarka

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.