Vanja Marinković na raskrsnici, stiže nova ponuda, koliko će Partizan zaraditi? (foto)

Izvor: Sportske.net, 20.Jul.2019, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanja Marinković na raskrsnici, stiže nova ponuda, koliko će Partizan zaraditi? (foto)

Rastanak je sve izvesniji, ostaje samo da vidimo u kom će pravcu Marinković krenuti ovog leta.

Znate već da su na nedavnom NBA draftu Sakramento Kingsi izabrali Vanju Marinkovića kao poslednjeg pika, ali to ne znači da će bek Partizana ekspresno u najjaču ligu sveta.

Prema poslednjim informacijama, koje je ovog popodneva otkrio Nikos Varlas sa ''Eurohoops-a'', španska Unikaha je zainteresovana >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da svoje redove pojača 22-godišnjim srpskim košarkašem.

Isti izvor podseća i da je Marinković i dalje vezan trogodišnjim ugovorom sa Partizanom, koji ističe tek narednog leta, što znači da crno-beli mogu da se nadaju određenoj zaradi od potencijalnog transfera.

Navodno, otkupna klauzula u Marinkovićevom ugovoru sa Partizanom iznosi 200 hiljada evra, pa ako Španci budu spremni to da plate, lako može da se dogodi da Vanju od naredne sezone gledamo u španskoj ACB ligi, ali i u Evrokupu, gde će Unikaha imati najviše ambicije.

-

Malaga considering draft European star Vanja Marinkovic, who has 200k buyout in his contract with Partizan, for a 3-year deal, a source tells @Eurohoopsnet

— Varlas Nikos (@nikosvarlas) July 20, 2019
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

VANJA MARINKOVIĆ PRED TRANSFEROM Dva velikana traže košarkaša Partizana

Izvor: 011vodič.com, 20.Jul.2019

Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija Košarkaški klub Unikaha iz Malage, ali i njegov rival iz španske ACB lige, Valensija, zainteresovani su za igrača Partizana. Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija Vanja Marinković U pitanju je Vanja Marinković, koji može da napusti crno-bele samo u slučaju da...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.