VREME JE ZA REVANŠ: Trento doživeo UBEDLJIV poraz pred gostovanje u Beogradu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2018, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREME JE ZA REVANŠ: Trento doživeo UBEDLJIV poraz pred gostovanje u Beogradu (FOTO)

Crno-beli žele trijumf u Evrokupu.

Težak poraz doživela je ekipa Trenta pred gostovanje Partizanu u Beogradu u okviru šestog kola Evrokupa. Italijanski tim je izgubio od ekipe Avelina sa 110:72.

Basket - Sidigas da urlo: Trento asfaltata sotto i colpi di Green e Ndiaye https://t.co/nO29MlxpcJ pic.twitter.com/otdFFTYUrI

— SportAvellino.it (@sportavellino) November 3, 2018

Videćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako će ekipa Trenta reagovati na ovako ubedljiv poraz, ali se čini da Partizan nema pravo na izgovor i da je pred duel sa italijanskim sastavom pobeda imperativ. Utakmica 6. kola Grupe C košarkaškog Evrokupa između Partizana i Trenta igra se u utorak od 20 časova.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OSTAJE ILI ODLAZI: Mirković doneo KONAČNU odluku o Partizanovom igraču! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2018, 09:38

Crno-beli dočekuju Vojvodinu (19)...Fudbaleri Partizana od 19 časova na stadionu u Humskoj dočekuju Vojvodinu. Crno-beli žele da prekinu seriju od tri uzastopna remija i pobede pred svojim navijačima. Trener Zoran Mirković računa na sve igrače, izuzimajući duže odsutnog Aleksandra Šćekića,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.