(VIDEO) BELGIJANCI GRABE PARTIZANOV BISER: Anderleleht bi Ivana Šaponjića

Izvor: Kurir, 21.Okt.2014, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) BELGIJANCI GRABE PARTIZANOV BISER: Anderleleht bi Ivana Šaponjića

Mladi fudbaler odigrao je samo jedan meč za seniorski tim kluba iz Humske

Posle Aleksandra Mitrovića, Anderleht želi i Ivana Šaponjića, mladog reprezentativca Srbije i fudbalera, koji je za seniorski tim Partizana odigrao samo 90. minuta i to prošle sezone protiv Spartaka.

Belgijska štampa se poziva na izvore u klubu iz Brisela, navodno zainteresovanom da u januaru preseli >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << napadača omladinske reprezentacije naše zemlje na stadion Konstant van den Štok. I tako ga pripremi da jednog dana zameni Aleksandra Mitrovića.

Upravo je status bivšeg Partizanovog špica razlog zbog kojeg u Briselu razmišljaju da ojačaju napad. Letos su jedva odbili ponude Benfike (11.000.000 evra) i Borusije iz Menhengladbaha (12.000.000) i svesni su da neće moći doveka da odolevaju finansijski moćnijim klubovima veruju da će posle izdanja u Ligi šampiona srpskom asu dodatno skočiti cena.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PARTIZAN OSTAJE BEZ SVOG BISERA: Jestrović ga odvodi u Anderleht!

Izvor: HotSport.rs, 21.Okt.2014

Iako je Ivan Šaponjić (17) odigrao samo jedan meč za senorski tim Partizana, i to pre godinu dana, momak rođen 2. februara 1997. već na zimu bi mogao da ode u inostranstvo, i to u Anderleht. Prema pisanju belgijske štampe, ovaj klub namerava  da u januaru dovede napadača omladinske reprezentacije...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.