Uživo: Rubin odrađuje posao, Partizan nema ideju kako makar da smanji na 2:1

Izvor: Blic, 04.Okt.2012, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Rubin odrađuje posao, Partizan nema ideju kako makar da smanji na 2:1

Fudbaleri Rubina i Partizana igraju u Kazanju utakmicu 2. kola Lige Evrope. Oba tima, kao i azerbejdžanski Nefči i Inter imaju po jedan bod u grupi H.

74' - Stefan Šćepović u igri

Druga izmena u Partizanu - teren je napustio kapiten Saša Ilić, na terenu je Stefan Šćepović.

Vermezović nije postigao za sada ništa sa Mitrovićem koji je odsečen u napadu.

Rubin ne pokazuje ambiciju da postigne treći gol.

69' - Rubin odrađuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << posao, Partizan predaleko od Rižikova

Ko zna šta bi bilo da je odbrana Partizana reagovala bolje u 44. minutu kada je Karadeniz postigao gol.

Ovako, crno-beli pokušavaju nešto da učine ali se svi njihovi napadi po pravilu završavaju na oko 25-30 metara od Rižikova.

Rubin napada po desnoj strani, uglavnom se akcije nastavljaju centaršutevima Eremenka pa šta Karadeniz i Rondon urade, uradili su.

Trener Berdijev, koji non-stop nosi brojanicu u rukama, izuzetno se nervira svaki put kada uoči opuštanje kod svojih izabranika.

61' - Vermez ne odstupa od svojih principa, Mitrović u igri

Mitrović je konačno ušao u igru i to umesto Ninkovića. Zanimljivo je da je izmena obavljena oko 60. minuta kada Vermezović uvek pravi prve izmene.

57' - Volkov u maniru špiceva

Izuzetno lepu akciju Partizan je odradio u 57. minutu kada je Volkov došao do Rižikova, predriblao ga ali je bio isuviše ukoso na levoj strani i njegov pas ka petercu niko nije pratio.

Šteta, pas je bio idealan, da ga je neko pratio, bio bi siguran gol za crno-bele.

52' - Kapiten Partizana "požuteo"

Prvi žuti karton na utakmici dobio je kapiten Saša Ilić. Nakon načinjenog faula, Načo je izveo slobodnjak sa oko 25 metara sa leve strane, lopta je otišla u "živi zid".

Partizan i dalje igra jako slabo, potpuno uzdrman drugim golom Rusa. Nadamo se da ovaj gol Rjazanceva neće rešiti pobednika meča.

48' - Gol! Rubin vodi 2:0

Tek što je počelo drugo poluvreme, Rjazancev je srušio sve zamisli Vermezovića, smišljene tokom odmora.

Volkov je zakasnio na pokrivanju po desnoj strani, Eremenko je sa penaltika asistirao Rjazancevu koji je sa pet, šest metara, prethodno se oslobodivši uspavanog Ostojića, lako savladao Stojkovića.

Dva minuta kasnije moglo je biti i 3:0 ali je šut Kuzmina Stojković zaustavio poslavši loptu u korner.

46' - Počelo drugo poluvreme, Mitrović ostao na klupi

Vermezović na poluvremenu ipak nije uveo Mitrovića u igru, a nije ni poslao druge igrače na zagrevanje.

Počelo je drugo poluvreme, Partizan se nešto više otvorio.

18:48 - Poluvreme: Rubin - Partizan 1:0

Šteta. Partizan je bio u većem delu poluvremena ravnopravan protivnik, u jednom delu igre čak i bolji, ali je odsustvo špica rezultiralo propuštenim šansama.

Rubin je bez ijedne stopostotne prilike došao do gola. Vermezoviću ostaje da vidi kako Karadeniza niko nije uspeo da sustigne i izblokira ga.

44' - Gol! Rubin poveo, strelac Karadeniz

Rubin je stigao do gola u najgorem mogućem trenutku po Partizan. Posle neugodnog šuta Eremenka, lopta je išla pored gola, ali je Stojković ipak morao da je dotakne.

Smanjivši njenu brzinu je, na nju je naleteo Karadeniz, koji se izvukao do sredine šesnaesterca, a za blok su kasnili Miljković, Ilić i Saša Marković. Usledio je jak i precizan šut u suprotan, bliži ugao gola Stojkovića koji je bio na krivoj nozi.

42' - Inter rasturio Nefči već u prvom poluvreme

Inter je i sa drugim timom prejak za Nefči - već je 3:0 u Bakuu, strelac je Bertuči koji je zatresao sopstvenu mrežu.

40' - Mitrović poslat na zagrevanje

Vermezović je, videvši koliko Partizan može u Kazanju na zagrevanje poslao Aleksandra Mitrovića.

Crno-belima nedostaje špic u igri, a ako Mitrović uđe na početku drugog poluvremena u igru, izgleda se neće ići samo na bod.

37' - Rubin pojačao pritisak pred odlazak na odmor

Kao što se i dalo naslutiti, Rubin je krenuo u poslednji talas napada pred odlazak na odmor.

Opasno su Rusi prodirali po levoj strani, na kraju je do lopte došao Karadeniz čiji je udarac sa ruba šesnaesterca u poslednjem trenutku izblokiran.

35' - Medo imitirao Sašu i Ninkovića

I Medo Kamara je oprobao šut u 35. minutu, i to sa skoro 40 metara, ali je Rižikov na vreme video da lopta ide visoko preko gola te nije ni ispratio do kraja njen let.

31' - Još jedna "bomba", Ninković uzdrmao Rubin

Posle Saše Markovića i Ninković je lansirao "torpedo" sa više od 30 metara. Lopta je nezgodno počela da pada pred Rižikovim i on ju je jedva smirio, iz drugog pokušaja.

Sasvim solidno Partizan igra u poslednjih desetak minuta, Rubin polako preskače sredinu terena, traže se Rondon i Načo.

Inter je došao i do drugog gola u Bakuu, strelac Obi u 32. minutu.

25' - Sašina "bomba" prohujala pored Rižikova

Malo je nedostajalo da Saša Marković iznenadi Rižikova u 25. minutu. Lepo presečen napad Rubina na centru igrališta, Ilić i Ninković su munjevito prebacili loptu na desnu stranu, Saša ju je prihvatio i vukao nekoliko metara, ali je njegov šut sa oko 25 metara bio zamalo neprecizan.

Povezane vesti: Stefan Šćepović veruje u podvig: Došli smo u Kazanj da pobedimo! Vermezović: Pokušaćemo da obradujemo navijače za Partizanov rođendan Fudbaleri Partizana stigli u Kazanj, u ekspediciji i Savo, Bjela i Dragojević Nađ: Istorija se ponavlja, kad je većina tima iz Partizanove škole klub stvara uspehe Partizanov raspored: prvo kući sa Nefčijem, pa gostovanja Rubinu i Interu

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.