Uživo: Radost kratko trajala, kiks crno-bele odbrane, Augzburg - Partizan 1:2!

Izvor: Blic, 01.Okt.2015, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Radost kratko trajala, kiks crno-bele odbrane, Augzburg - Partizan 1:2!

Fudbaleri Partizana gostuju Augzburgu u drugom kolu L grupe Lige Evrope, a taj duel koji počinje u 19 časova možete pratiti uz Blicsport.rs blog uživo. Crno-beli od 31. minuta vode sa 0:1 golom Andrije Živkovića.

Ispala je kompletna odbrana crno-belih, trojica igrača su se zaletela na Halila Altintopa koji je u duplom pasu pronašao Bobadilju, a on zatresao mrežu.

Samo dva minuta igre u nastavku bilo je dovoljno Augzburgu da zapreti - centaršut sa leve starne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << došao je na drugu stativu do Esvajna koji je naterao Živka Živkovića da se istakne još jednom odbranom.

Sa druge strane trener Augzburga Markus Vajnzirl napravio je dvostruku izmenu, ušli su Esvajn i Maks, a meč je završen za Matavža i Feulnera.

Trener u omladinskoj školi Partizana Darko Tešović posebno je pohvalio krila crno-belih.

"Andrija Živković i Stevanović rade odličan posao. Osim što su opasni u napadu, mnogo u odbrani pomažu Subiću, odnosno Vulićeviću. Partizan zna šta igra u ovom meču i nadam se da će tako i nastaviti. Za sada nema potrebe za nove izmene. Od Božinova nismo ništa videli, ali moram da kažem i da je ušao nezagrejan", rekao je Tešović gostujući u studiju RTS.

U drugom meču ove L grupe između AZ Alkmara i Atletik Bilbaoa nije bilo golova u prvom poluvremenu.

Blicsport.rs vas pita da li će Partizan moći da sačuva ili uveća prednost, i odnese ceo plen iz Augzburga, u drugom kolu Lige Evrope?

Dok traje pauza između dva poluvremena, evo prilike da pogledate fotografije koje su obeležile prvih 45 minuta.

Sudija Aleksandru Tudor odlučio je da produži prvo poluvreme za dva minuta.

Partizan vodi golom Andrije Živkovića koji je čim je zatresao mrežu otišao do navijača crno-belih kako bi radost podelio sa njima.

Gosti imaju podršku od oko 1.000 navijača u Nemačkoj.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Goleada u Nemačkoj, drugi pogodak Živkovića, Augzburg - Partizan 1:3!

Izvor: Blic, 01.Okt.2015

Fudbaleri Partizana gostuju Augzburgu u drugom kolu L grupe Lige Evrope, a taj duel koji počinje u 19 časova možete pratiti uz Blicsport.rs blog uživo. Crno-beli od 31. minuta vode sa 0:1 golom Andrije Živkovića...Ispala je kompletna odbrana crno-belih, trojica igrača su se zaletela na Halila...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.