Uživo: Crno-beli slave dvostrukog strelca Oumarua, Partizan - AZ Alkmar 2:1!

Izvor: Blic, 17.Sep.2015, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Crno-beli slave dvostrukog strelca Oumarua, Partizan - AZ Alkmar 2:1!

Fudbaleri Partizana nastavljaju evropsku odiseju i u prvom kolu L grupe Lige Evrope od 21.05 na stadionu u Humskoj dočekuju AZ Alkmar, a duel sa holandskim timom možete pratiti uz Blicsport.rs blog uživo. Crno-beli na poluvremenu vode sa 2:1 golovima Abubakara Oumarua, a strelac za goste bio Van der Linden.

Igrači su se vratili iz svlačionica i upravo je počelo drugo poluvreme, a za ljubitelje statistike, prvi deo u brojkama izgleda ovako.

Prvo poluvreme završeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa 2:1 #FKPartizan - AZ pic.twitter.com/15EkALs4Hs— FK Partizan (@FKPartizanBG) September 17, 2015

Italijanski sudija Danijele Orsato odlučio je da prvo poluvreme produži za dva minuta.

Nije dugo nerešen rezultat bio na snazi, jer su crno-beli izveli mat u tri poteza za 2:1!

Gotovo ništa nisu gosti prikazali u prvih pola sata, ali su u 34. minutu stigli do izjednačenja - posle prekida!

U jednom vazdušnom duelu žestok sudar imali su Nikola Leković i Abubakar Oumaru koji je završio na travi, ali je posle ukazane lekarske pomoći uspeo da nastavi meč.

Stefan Babović je navukao neverovatan gnev navijača, odnosno grupe koja se nalazi na istoku.

Pri svakom kontaktu sa loptom mu zvižde, a vrhunac je bio kada su mu tražili da ustane posle pada u kaznenom prostoru i nisu tražili penal, što bi inače radili.

Sa druge strane, svaki potez Andrije Živkovića pozdravlja se aplauzom, čak i kada pogreši.

Doskorašnji levi bek Čukaričkog, a sada AZ-a Rajko Brežančić je dobio žuti karton zbog grubog povlačenja i obaranja Šaponjića sa leđa kada je mladi špic bio u kontri.

Na tribinama ima oko 10.000 navijača, crno-beli imaju glasnu podršku, a atmosferu u Humskoj zabeležili su i oni koji održavaju Tviter profil gostujućeg tima.

U toku je 22. minut, a crno-beli i dalje vode sa 1:0 golom Oumarua.

14. Het gezang neemt toe door de voorsprong van Partizan. #paraz 1-0 pic.twitter.com/Qp6EFMJhXR— AZ (@AZAlkmaar) September 17, 2015

Do sredine prvog poluvremena nismo mnogo videli od gostiju iz Holandije, a Partizan za sada apsolutno kontroliše igru i vođstvo od 1:0.

Pokušao je Huperts da probije po desnom krilu i razmrda saigrače, ali ga je Fabrisio sprečio da ugrozi golmana Živkovića.

U prvih 10 minuta nije bilo šuteva ka golu na obe strane, a Partizan je poveo iz prvog - posle prekida!

U uvodnih pet minuta nije se dogodilo ništa uzbudljivo, imao je Leković centaršute sa leve strane koji je nije izazvao opsnost po goste, a Brašanac je potom proigrao Šaponjića koji se našao u ofsajdu.

7. Het duel vanaf de perstribune. #paraz 0-0 pic.twitter.com/k7husCmHFv— AZ (@AZAlkmaar) September 17, 2015

Klaar voor de start. #paraz pic.twitter.com/II7uGheX6w— AZ (@AZAlkmaar) September 17, 2015

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Poluvreme: Crno-beli slave dvostrukog strelca Oumarua, Partizan - AZ Alkmar 2:1!

Izvor: Blic, 17.Sep.2015

Fudbaleri Partizana nastavljaju evropsku odiseju i u prvom kolu L grupe Lige Evrope od 21.05 na stadionu u Humskoj dočekuju AZ Alkmar, a duel sa holandskim timom možete pratiti uz Blicsport.rs blog uživo. Crno-beli na poluvremenu vode sa 2:1 golovima Abubakara Oumarua, a strelac za goste bio Van der...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.