Izvor: Piplmetar.rs, 07.Avg.2023, 17:30

Umesto Partizana

Prošao je  još jedan dan bez novog Partizanovog pojačanja, ali ne samo to, nego su i dve mete o kojima se dugo pričalo kada je u pitanju pojačanje na spoljnim pozicijama sada još dalje od Partizana.
Večeras je iz Amerike stigla informacija da će Francuz Frenk Nilikina ostati u NBA ligi, ali u Šarlot Hornetsima, što u prevodu znači da otpadaju u Asvel i Partizan kao opcije o kojima je prethodno pisao freancuski >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << “L’Ekip“.
Druga razočaravajuća vest za pristalice Partizana stigla je iz Italije, odakle novinar Alesio Terezi otkriva da će iskusni plej Fenerbahčea Nik Kalates najverovatnije izabrati Armani iz Milana pre Partizana.
Ako bi se to obistinilo, Armani bi ovog leta uzeo već drugu Partizanovu želju, posle Nikole Mirotića koji je već ozvaničio transfer u ekipu iz Milana, posle odluke da ne prihvati Partizanovu ponudu i pored date reči Partizanovim čelnicima.
Kako sada izgledaju rosteri evroligaških ekipa, pogledajte OVDE.



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.