Umaru zvanično u Kini

Izvor: TV Arena Sport, 25.Feb.2016, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umaru zvanično u Kini

Abubakar Umaru, doskorašnji fudbaler Partizana, zvanično je predstavljen kao novi igrač kineskog drugoligaša Šenžena, sa kojim je potpisao dvogodišnji ugovor.

Partizanu je od transfera Kamerunca pripalo 1,2 miliona evra, kao i 15 odsto od naredne prodaje, dok će on zaraditi 900.000 evra.

Umaru je napustio crno-bele posle samo šest meseci, insitirajući na prelasku u Kinu, zbog čega je čak i odbio da igra protiv OFK Beograda na startu drugog dela >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << sezone Superlige.

On je već nastupao u Kini od 2006. do 2008. godine, za Janbin i Gvanžu RF, a potom je igrao za Crvenu zvezdu, OFK Beograd, Vojvodinu i Beveren.

Za reprezentaciju Kameruna odigrao je tri meča.

Odaberite svog operatera i prijavom na link Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paketa, kao i instalacije opreme.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.