Umaru zvanično u Kini, Partizanu 1,2 miliona

Izvor: B92, 25.Feb.2016, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umaru zvanično u Kini, Partizanu 1,2 miliona

Doskorašnji fudbaler Partizana Abubakar Umaru zvanično je predstavljen kao novi igrač kineskog drugoligaša Šenžena, sa kojim je potpisao dvogodišnji ugovor.

Partizanu je od transfera Kamerunca pripalo 1,2 miliona evra, kao i 15 odsto od naredne prodaje, dok će on zaraditi 900.000 evra.

Umaru je napustio crno-bele posle samo šest meseci, insitirajući na prelasku u Kinu, zbog čega je čak i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odbio da igra protiv OFK Beograda na startu drugog dela sezone Superlige.

On je već nastupao u Kini od 2006. do 2008. godine, za Janbin i Gvanžu RF, a potom je igrao za Crvenu zvezdu, OFK Beograd, Vojvodinu i Beveren.

Za reprezentaciju Kameruna odigrao je tri meča.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

I zvanično: Oumaru u kineskom drugoligašu

Izvor: Vesti-online.com, 25.Feb.2016

Doskorašnji fudbaler Partizana Abubakar Oumaru zvanično je predstavljen kao novi igrač kineskog drugoligaša Šenžena, sa kojim je potpisao dvogodišnji ugovor...Partizanu je od transfera Kamerunca pripalo 1,2 miliona evra, kao i 15 odsto od naredne prodaje. Oumaru je napustio crno-bele posle samo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.